Damiano_2013 Opublikowano 4 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2007 (edytowane) Jasne że chce jeszcze jeżdzić bo trudno rozstać się z czymś co się kochało i było częścią życia. Pewnie wiele osób na moim miejscu już by nie spojrzało na motocyk ale mnie nie tak prosto zniechęcić i mam nadzieje że jak najszybciej wróce na motocykl a jak na razie jutro wracam do szpitala. Pozdrawiam Edytowane 4 Listopada 2007 przez Damiano_2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zozol Opublikowano 4 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2007 Zycze szybkiego powrotu do pełnej sprawności!! Pozdrawiam! Zozol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coolargol Opublikowano 4 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2007 Dostaniesz ubezpiczenie, bo najprawdopodbniej jesteś ubezpieczony w szkole, bo jak się dowiedziałem ubezpiczenie działa, także poza szkołą, oraz w czasie wakacji. Będzie to spora kwota liczona najprawdopodobniej od dni spędzonych w szpitalu, złamania, uszkodzenia narządów ruchu i operacji w sumie z 1000zł. Może jesteś ubezpieczony przez ub. rodzinne, to też dostaniesz. Nie wiem jak grupowe, ale mozliwe ze nic nie dostanie, bo jak wynika z postow nie mial uprawnien, na to moto A1 to za malo a ubezpieczalnie chetnie wykorzystaja kazdy pretekst zeby odmowic wyplaty. Po drugie: od razu wina puszkarza? Chlopaki, w autach (i moto tez!) istnieje martwa strefa a trudno sie ciagle gapic w lusterko, bo trzeba raczej do przodu. Ja w kazdym razie po upewnieniu sie w lusterku ze moge, rozpoczynam manewr patrzac sie wprzod. Mijaja ulamki sekund pomiedzy a tym czasie moto moze wyjechac "z nienacka" i Houston mamy problem... Zauwazylem ze spora czesc forumowiczow podchodzi "na trzezwo" do wypadku Damiana, ale jak widac w profilach to przychodzi z wiekiem. A propos intelektu Damiana: tu raczej zawiodly emocje. To jego drugi dzwon, i nawet zakladajac ze drugi bez jego winy, moze to pech a moze robi cos nie tak. Nie wystarczy jezdzic zgodnie z przepisami (a kto tak jezdzi?) zeby ocalic wlasny tylek. Tak czy inaczej zycze mu powrotu do zdrowia. Ma czas na przemyslenia i niech to dobrze wykorzysta. Ten filmik był zamieszczony tutaj?, natknąłem się tak całkiem przypadkowo:http://pl.youtube.com/watch?v=MVb5bJs3wRk Doskonała jazda, z przyjemnością się oglądało. Swoją drogą - ładna droga ;-) Doskonała jazda? Hm, moim zdaniem proszenie sie o wypadek - wyprzedzanie na 3 ciego, niewielki odstęp (boczny) od wyprzedzanego . I znowu beda dywagacje na forum czyja wina. A droga faktycznie ładna :icon_mrgreen:. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WLD_Wlodi Opublikowano 4 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2007 Nie wystarczy jezdzic zgodnie z przepisami (a kto tak jezdzi?) zeby ocalic wlasny tylek. Tak czy inaczej zycze mu powrotu do zdrowia. Ma czas na przemyslenia i niech to dobrze wykorzysta.Doskonała jazda? Hm, moim zdaniem proszenie sie o wypadek - wyprzedzanie na 3 ciego, niewielki odstęp (boczny) od wyprzedzanego . I znowu beda dywagacje na forum czyja wina. A droga faktycznie ładna :). Prawda, trzeba myśleć za wszystkich na drodze :icon_rolleyes: Cytuj www.odszkodowania-wlodarczyk.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duch21moto Opublikowano 4 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2007 Witam Was serdecznie :icon_rolleyes: a przede wszystkim Damiana :) .Wczoraj opisywałem właśnie moj wypadek : YAMAHA FAZER FZ600S -PIERWSZY MOTOCYKL -PIERWSZA GLEBA ... Szkoda tylko że za swoją głupote trzeba nieraz słono zapłacić.... mi naszczeście nic poważnego sie nie stało(kolano zdarte do kości i i mocno stłuczona stopa) naprawde warto zachowywać duża odległość od pojazdu jadącego przed tobą... niechciałbym już więcej popełniać takich błedów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi