olorol Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Witam Chciałbym zakupić jakąś kurtkę na motocykl tylko jest jeden problem. Mam 197 cm wzrostu. Na allegro nie moge nic znaleźć : / Może znacie jakieś sklepy internetowe lub ewentualnie na śląsku gdzie mają większe rzeczy ? Prosiłbym o jakieś info. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1Rumun1 Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Podpinam się do tematu :flesje: , ja mam 192cm i szukam kurtki na Draga (również spodni i bucików)jeżeli ktoś zna jakąś dobrą stronkę lub zna sklep Wrocław-okolice to poproszę o linki (oczywiście w przystępnych cenach)....pozdro :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olorol Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Więc... szukamy razem :crossy: POTRZEBNE KURTKI O DUŻYCH ROZMIARACH! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysztp Opublikowano 1 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2007 mam 196- kupilem retbike- mają rozmiary kurtek turystycznych (jako jedyni praktycznie). są chyba wszędzie, więc w kazdym (?) sklepie powinny bypowodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel125r Opublikowano 2 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2007 Ja mam ok 195 wzrostu i jestem bardzo szczupły i z kurktką czy spodniami na motocykl nie ma problemu :icon_mrgreen: Np. firma FUNT szyje kurtki i spodnie pod klienta wg podanych wymarów :lalag: link ajk w sygnaturce: http://www.funt.pl/sklep/index.php Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1Rumun1 Opublikowano 2 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2007 Oj przyjacielu!!!! z tekstylnych to moze jeszcze.....ale ze skór to oni maja po dwa modele kurtek i spodni w dodatku ceny troszke wysokie :(........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel125r Opublikowano 3 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2007 Oj przyjacielu!!!! z tekstylnych to moze jeszcze.....ale ze skór to oni maja po dwa modele kurtek i spodni w dodatku ceny troszke wysokie :biggrin:........ No fakt skórami się zabardzo nie zajmują :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid22 Opublikowano 3 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2007 http://www.moto-akcesoria.pl/index.php?cPath=344_48 tu kupisz rozmiar XXL, ale ona pewnie będzie "szeroka" a Ty szukasz czegoś długiego dla szczupłej osoby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olorol Opublikowano 3 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Września 2007 Dzięki dzięki... Dzisiaj właśnie kupiłem kurtawe, spodnie i kask. Kurtka i spodnie firmy RICHA. Kupiłem to jako używane, ale ślady użytkowania były tylko takie - kurtka była lekko zakurzona :icon_biggrin:Protektory i te sprawy są. Kask NITRO - nówka Razem zapłaciłem 900 zł.Dużo ? Jezeli ktoś jest ze śląska to moge podać adres gdzie kupiłem. Facet ma tego naprawde dużo. Używane rzeczy, ale wyglądają na nóweczki.Moja skromna kieszeń, aż tak nie ucierpiała :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 6 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2007 a modeka we wrocku? Ja mam 196 cm i pasuje idealnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi