krzysztof67 Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2007 (edytowane) :crossy: syn wlasnie sie wziol (13 lat ) za czyszczenie gaznika i zgubil dysze ta dysza jako pierwsza zasysa paliwo ona jest przykrecona do jeszcze jednej dluzszej w nia wchodzi iglica prosze o pomoc .jakie sa rozmiary jej srednica i wysokosc a .i jaka powinna byc wysokosc plywaka z gry dziekuje :buttrock: Edytowane 28 Sierpnia 2007 przez krzysztof67 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość brys Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Już nie zwalaj na syna, każdemu się może zdarzyć ;)Dysza ma wysokość 7,2mm, średnicę grzybka 5mm, wysokość grzybka 3mm i gwint typowe M4. Jeżeli masz gaźnik Keihin PC13A to ma ona przelot 65. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysztof67 Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2007 (edytowane) ten gaznik ma symbol PC16A keihin Edytowane 30 Sierpnia 2007 przez krzysztof67 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość brys Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2007 PC15A to kojażę (chyba dysza 62), ale 16 nie :| Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysztof67 Opublikowano 18 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Września 2007 tak to jest 15 ale wystapily inne problemy nie wiem czy nie wstawic go na zlom rozebral sam i pekla kapa olej wylatuje i chyba cos zrobil przy rozrzadzie rece opadaja Kupilem go w niemczech rok 80 orginalny przebieg mial2357 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość brys Opublikowano 19 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2007 tak to jest 15 ale wystapily inne problemy nie wiem czy nie wstawic go na zlom rozebral sam i pekla kapa olej wylatuje i chyba cos zrobil przy rozrzadzie rece opadaja Kupilem go w niemczech rok 80 orginalny przebieg mial2357 Nie opłaca się wywalać. Zbyt dobry silnik, zwłaszcza z takim przebiegiem. Toż on jest ledwie dotarty! Najlepiej kupić silnik na allegro na części. Ja tak zrobiłem i się cieszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salem Opublikowano 19 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2007 gdybyś jednak miał zamiar się pozbyć to dzwoń 600 891 406 . wezmę na części zapasowe . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi