wal1030 Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Witam wszystkich. Mam pytanie. Mianowicie mam możliwość kupna F 650 ST z 1993 roku. Moto stoi w niemczech, ma około 36 tys. km no i jest pewne. Facio chce 1500 euro. Czy warto go brać i czy za takie pieniądze. Nie mogę trafić na coś więcej o tym modelu z 93 roku . POMOŻECIE? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ramires Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Witam wszystkich. Mam pytanie. Mianowicie mam możliwość kupna F 650 ST z 1993 roku. Moto stoi w niemczech, ma około 36 tys. km no i jest pewne. Facio chce 1500 euro. Czy warto go brać i czy za takie pieniądze. Nie mogę trafić na coś więcej o tym modelu z 93 roku . POMOŻECIE? Jak na niemca to chce cene taka sobie, mozna czasami wyhaczyc taniej, ale prawda jest taka, ze to juz nie jest nowy motocykl i nie cena a stan jego jest najwazniejszym czynnikiem. Jesli stan jest dobry, a jesli to jeszcze pierwszy wlasciciel jest to moim zdaniem warto.Ale potarguj sie jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi