MarcinMRC Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Witam. Liczę na wyrażanie swych opinii przez doświadczonych jeżdźców. :crossy: Sprawa ma sie tak:robię prawko na "A", bo auta mnie "nudzą". Teraz przede mna kupno jakiegoś wechikułu - kasa niewielka to rozgladam sie nawet za czymś "nieco" leciwym. Do najniższych nienależę bo mam 193 cm wzrostu co niepozwala mi mysleć o maszynkach sportowych -> stąd wybór padł na motocykle typu Cruiser/Chopper. :lalag: Rozgladam się za czymś podobnym do VX 800. Ostatnio trafiła mi się okazja do odkupienia od zapaleńca motocylka HONDA 550 NightHawk, rocznik 84 i rewelacyjnie utrzymany. Jestem zachwycony dźwiekiem i wygladem tej maszyny. :bigrazz: Zastanawiam się tylko czy podołam, a jeśli tak to czy niebęde miał problemów z takim "nietypem" :icon_twisted: Czy czasem zamiast jeździć będę zmuszony martwić się o naprawy ukochanego moto. Warto dodać że z mechaniki to jestem raczej kiepski - zasady działania znam, ale naprawy bym się nie podjął. Proszę o porady. ;) Kwota jaką mógłbym wydać ot tak na już to 3 - 4 tyś zł ewentualnie nieco więcej. :P POZDRAWIAM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alex36 Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Do najniższych nienależę bo mam 193 cm wzrostu co niepozwala mi mysleć o maszynkach sportowych -> stąd wybór padł na motocykle typu Cruiser/Chopper. :lal. Widze ze z przymusu ten typ wybierasz :P Mi sie wydaje ze tego typu motory trzeba Kochac :buttrock: Rozgladam się za czymś podobnym do VX 800. Ostatnio trafiła mi się okazja do odkupienia od zapaleńca motocylka HONDA 550 NightHawk, rocznik 84 i rewelacyjnie utrzymany. Jestem zachwycony dźwiekiem i wygladem tej maszyny. :bigrazz: Zastanawiam się tylko czy podołam, a jeśli tak to czy niebęde miał problemów z takim "nietypem" :icon_twisted: Dla mnie to dziwne :crossy: cena wybiera typ motocykla :lalag: No i ten ''NIETYP'' ;) :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinMRC Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Widze ze z przymusu ten typ wybierasz :P Mi sie wydaje ze tego typu motory trzeba Kochac :bigrazz: Dla mnie to dziwne :crossy: cena wybiera typ motocykla :lalag: No i ten ''NIETYP'' :icon_twisted: :bigrazz: 1)To nie jest tak. :buttrock: Mnie się ten typ motocykli bardzo podoba - jednak jestem na początku swej przygody z własnym moto i dlatego jeszcze niemam sprecyzowanego wyboru. Narazie stawiam na te dwa modele, jednak niewiem czy dobrze robię ;) 2) Nieda się ukryć, że cena ma spore znaczenie - tego niestety nie zmienię. Bardzo chcę jeździć na motorze i pomimo faktu, że niejest to super nowa maszyna i tak mam zamiar czerać z jazdy ogromną frajdę. :crossy: Co do "nietypu" szukałem nieco informacji o Hondzie 550 Night Hawk i niejest łatwo. Jest ich niewiele przynajmniej na stronkach www, a pojemność 550 to juz w ogóle coś niespotykanego (chyba). Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alex36 Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2007 (edytowane) 1)To nie jest tak. :) Mnie się ten typ motocykli bardzo podoba - jednak jestem na początku swej przygody z własnym moto i dlatego jeszcze niemam sprecyzowanego wyboru. Narazie stawiam na te dwa modele, jednak niewiem czy dobrze robię :icon_biggrin: 2) Nieda się ukryć, że cena ma spore znaczenie - tego niestety nie zmienię. Bardzo chcę jeździć na motorze i pomimo faktu, że niejest to super nowa maszyna i tak mam zamiar czerać z jazdy ogromną frajdę. :icon_arrow: Co do "nietypu" szukałem nieco informacji o Hondzie 550 Night Hawk i niejest łatwo. Jest ich niewiele przynajmniej na stronkach www, a pojemność 550 to juz w ogóle coś niespotykanego (chyba). Pozdrawiam.Sorrki ja troszke inaczej zrozumialem :icon_arrow: ale teraz juz wiem o so chossi!Pozdrawiam i zycze pomyslnego wyboru :icon_arrow: Edytowane 25 Sierpnia 2007 przez Alex36 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi