waldas7 Opublikowano 2 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2007 Organizatorzy się nie popisali. Plakatu nie umieścić w internecie-skandal !!! To jest główne źródło informacji- codziennie słysze spoty reklamowe w radiu ale szczegłów nie podaja. Ano się nie popisali byłem zobaczyłem i komentuje.Gdybym się nie łaził kilak godzin to nawet nie znalazłbym miejsca gdzie można kupic znaczki zlotowe, ale się udało. Generalnie kogokolwiek o coś zapytałem to nikt nic nie wie. Oceniam, że organizacja była kiepska i każdy musiał się zając sobą. :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin86 Opublikowano 3 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Września 2007 A ja byłem i jestem zadowolony. Frekwencja ok. 60-70 motorów. Co do organizacji to muszę przyznać, że był średnia. Okoliczni bikerzy uratowali impreze wielkim show pt."upalanie gumy" -zdęcia i filmiki zamieszcze soon. Za rok melduje się po raz kolejny. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi