Skocz do zawartości

Honda Rebel 125

krzysiek5680
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

kolego gdzie zakupiłeś filtr oleju do hondy rebel poszukuje zęby go wymienić sam niedawno nabyłem ten motocykl i nie mogę znaleźć filtra oleju.jak by mi ktoś podać link z góry dziękuje :bigrazz:

siemanko :)

ten motocykl nie ma osobnego filtra oleju tylko taką siateczkę na pompie olejowej i właśnie ona spełnia rolę filtra oleju. Od czasu do czasu powinno się ją wyczyścić ,ale nie pamiętam jak często :P

Edytowane przez bluestar

siemanko :)

ten motocykl nie ma osobnego filtra oleju tylko taką siateczkę na pompie olejowej i właśnie ona spełnia rolę filtra oleju. Od czasu do czasu powinno się ją wyczyścić ,ale nie pamiętam jak często :P

możesz powiedzieć jak się wyciąga te sitko dzięki i pozdro :biggrin:

możesz powiedzieć jak się wyciąga te sitko dzięki i pozdro :biggrin:

Tak nie ma problemu tylko może podaj swój e mail to będzie prościej bo tutaj nie mogę wstawić obrazka z książki nie ma takiej opcji w książce jest wszystko ładnie pokazane i napisane tyle tylko, że po angielsku, ale myślę że sobie poradzisz. Jeśli w końcu założę sobie stronę to zamieszczę linka, ale na razie tego nie zrobiłem.

pozdrawiam serdecznie.

Poczekaj córki mi pomogły java script:emoticon(':icon_biggrin:', 'smid_12')

http://www.sendspace.com/file/ukkee6

kliknij powyższy link to sobie ściągniesz tą stronę z tej książki serwisowej.

To też się zmieści tylko rocznik 1996 i w górę dotyczy rebel 250 rebel 125 różni się tylko gaźnikiem pojemnością i zapewne skrzynią biegów (musi być zestawiona dla silnika o mniejszej pojemności reszta powinna być taka sama :))

http://www.sendspace.com/file/szayj1

przejrzyj dokładnie

Edytowane przez bluestar

dzieki od niedawna mam ten motocykl i bym hciał na sezon sobie w nim porobic zebym niemiał problemów a tak to dzięki i pozdrowienia :icon_biggrin:

masz mojego e mail bo nie mogę sciągnoć nie wiem z jakiego powodu [email protected] :banghead:

dzieki od niedawna mam ten motocykl i bym hciał na sezon sobie w nim porobic zebym niemiał problemów a tak to dzięki i pozdrowienia :icon_biggrin:

masz mojego e mail bo nie mogę sciągnoć nie wiem z jakiego powodu [email protected] :banghead:

Wysłałem Ci stronkę na maila niestety masz błędny adres więc trochę się pomęczyłem bo mój klient pocztowy za cholerę nie chciał tego przesłać.

Próbuj kliknąć te linki co podałem Ci w odpowiedzi. Obejrzałem te linki i są na pewno poprawne na samym dole strony trzeba nacisnąć "download" pod nazwą pliku. I napisz czy dostałeś maila z stroną książki.

Pozdrawiam.