baczes4 Opublikowano 12 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2010 kolego gdzie zakupiłeś filtr oleju do hondy rebel poszukuje zęby go wymienić sam niedawno nabyłem ten motocykl i nie mogę znaleźć filtra oleju.jak by mi ktoś podać link z góry dziękuje :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bluestar Opublikowano 15 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2010 (edytowane) kolego gdzie zakupiłeś filtr oleju do hondy rebel poszukuje zęby go wymienić sam niedawno nabyłem ten motocykl i nie mogę znaleźć filtra oleju.jak by mi ktoś podać link z góry dziękuje :bigrazz: siemanko :) ten motocykl nie ma osobnego filtra oleju tylko taką siateczkę na pompie olejowej i właśnie ona spełnia rolę filtra oleju. Od czasu do czasu powinno się ją wyczyścić ,ale nie pamiętam jak często :P Edytowane 15 Grudnia 2010 przez bluestar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baczes4 Opublikowano 16 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2010 siemanko :) ten motocykl nie ma osobnego filtra oleju tylko taką siateczkę na pompie olejowej i właśnie ona spełnia rolę filtra oleju. Od czasu do czasu powinno się ją wyczyścić ,ale nie pamiętam jak często :P możesz powiedzieć jak się wyciąga te sitko dzięki i pozdro :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bluestar Opublikowano 16 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2010 (edytowane) możesz powiedzieć jak się wyciąga te sitko dzięki i pozdro :biggrin: Tak nie ma problemu tylko może podaj swój e mail to będzie prościej bo tutaj nie mogę wstawić obrazka z książki nie ma takiej opcji w książce jest wszystko ładnie pokazane i napisane tyle tylko, że po angielsku, ale myślę że sobie poradzisz. Jeśli w końcu założę sobie stronę to zamieszczę linka, ale na razie tego nie zrobiłem. pozdrawiam serdecznie. Poczekaj córki mi pomogły java script:emoticon(':icon_biggrin:', 'smid_12') http://www.sendspace.com/file/ukkee6 kliknij powyższy link to sobie ściągniesz tą stronę z tej książki serwisowej. To też się zmieści tylko rocznik 1996 i w górę dotyczy rebel 250 rebel 125 różni się tylko gaźnikiem pojemnością i zapewne skrzynią biegów (musi być zestawiona dla silnika o mniejszej pojemności reszta powinna być taka sama :)) http://www.sendspace.com/file/szayj1 przejrzyj dokładnie Edytowane 16 Grudnia 2010 przez bluestar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baczes4 Opublikowano 17 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2010 dzieki od niedawna mam ten motocykl i bym hciał na sezon sobie w nim porobic zebym niemiał problemów a tak to dzięki i pozdrowienia :icon_biggrin: masz mojego e mail bo nie mogę sciągnoć nie wiem z jakiego powodu [email protected] :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bluestar Opublikowano 20 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2010 dzieki od niedawna mam ten motocykl i bym hciał na sezon sobie w nim porobic zebym niemiał problemów a tak to dzięki i pozdrowienia :icon_biggrin: masz mojego e mail bo nie mogę sciągnoć nie wiem z jakiego powodu [email protected] :banghead: Wysłałem Ci stronkę na maila niestety masz błędny adres więc trochę się pomęczyłem bo mój klient pocztowy za cholerę nie chciał tego przesłać. Próbuj kliknąć te linki co podałem Ci w odpowiedzi. Obejrzałem te linki i są na pewno poprawne na samym dole strony trzeba nacisnąć "download" pod nazwą pliku. I napisz czy dostałeś maila z stroną książki. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi