KiKu205 Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Siema Mam pytanie czy opłaci mi się kupić starego komara i przywrucić do stanu używalnego Komarek ma uszkodzony śilnik prawdopodobnie elektrownia siedzi Prosze o odpowieć moje gg 4551679 :P :P :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wieniek Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Opłaci się, i to bardzo :smile: , oczywiście nie ze względu na zarobek :biggrin: .Po pierwsze, masz okazje nauczyć się podstaw mechaniki.Po drugie, jak naprawisz to będziesz mieł powód do dumy :lalag: .Po trzecie, być może uratujesz kawałek polskiej motoryzacji przed dokonaniem żywota na złomie :lalag:.Więc nie zastanawiaj się tylko kupuj i remontuj :wink: .Powodzenia :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KiKu205 Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Opłaci się, i to bardzo :cool: , oczywiście nie ze względu na zarobek :D .Po pierwsze, masz okazje nauczyć się podstaw mechaniki.Po drugie, jak naprawisz to będziesz mieł powód do dumy :banghead: .Po trzecie, być może uratujesz kawałek polskiej motoryzacji przed dokonaniem żywota na złomie :buttrock:.Więc nie zastanawiaj się tylko kupuj i remontuj :wink: .Powodzenia :buttrock: Taki śilnik to dla mnie pestka ja już rozbierałem silnik w swoim ogarze amam silnik 3 biegowy dzięki za odpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi