gaworek Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2007 wszystko to co w temacie.. mianowicie interesuja mnie buty alpinestars s-mx r.. tutaj moje pytanie czy nie wie ktos gdzie moznaby je tanio kupic? a moze jest jakis sklep w okolicach katowic lub krakowa gdzie moznaby takei przymierzyc. w konuc strach kupic takie buty w cimno. ponizej link do niemiec - 199euro chetnie poczytam tez opinie o nich.. moze ma ktos je? http://shop.strato.de/epages/10207048.sf/d...electSubProduct Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość teczixx Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2007 w inter motors w sosnowcu(kolo shella) maja buty alpinastars, przed 2 miechami mieli je na wystawie. Sam je posiadam i jestem bardzo zadowolony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2007 hej ja kupilem w internecie na 4motos. najtaniej w calej polsce. tak mi sie wydaje.Ja kupilem za 830 zł z wysylka , teraz sa po 870 zł. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaworek Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2007 interesowalyby mnie jeszcze takie modele jak Alpinestars s-mx 4SIDI vertigo airSIDI B-2 przede wszystkim zalezy mi na wentylacji i elastycznosci.. za kazda opinie bede wdzieczny ;] ew. prosilbym na jakies namiary na sklepy.. mile widziane sklpy w niemczech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2007 ja sie zastanawialem nad SMX PLUS i SMX R i z powodu braku mojego rozmiau wybralem R, a teraz sie ciesze, bo ta wentylacja ktora maja to w sumie w sam raz, wiec buty bez wentylacji typu SMX PLUS to chyba zbyt "ciepłe" by były. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxt Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2007 ja w intermotors dalem za smx4 960 zet są fajne i drogie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi