szymon1410 Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2007 hejka spełniło sie w tym roku moje marzenie drag star 650 orientujecie sie czy można kupić lub zrobić stelaż do oparcia bo gotowe są dość drogie pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kjujik Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2007 hejka spełniło sie w tym roku moje marzenie drag star 650 orientujecie sie czy można kupić lub zrobić stelaż do oparcia bo gotowe są dość drogie pozdroOparcie dla kierowcy czy plecaczka ?W sumie co za roznica ... znajdzi kumatego slusarza co powygina odpowiedni kawalek kwasowki, strzeli polerke, dorobi blache a poduszke na plugawym allegro mozesz trafic za jakies 50 zeta.Jakos na dniach bede zlecac wykonanie oparcia dla kierowcy znaczy sie dla kjujika wiec co by jakby sfoce i sie pochwale jakbyco. PozdrawiamKjujik Cytuj Od urodzenia skazany na sukces, a jesli teza o zaostrzaniu sie walki klasowej w miare postepu socjalizmu jest prawdziwa,to w przyszlosci takze na wiezienie. :bigrazz: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymon1410 Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Oparcie dla kierowcy czy plecaczka ?W sumie co za roznica ... znajdzi kumatego slusarza co powygina odpowiedni kawalek kwasowki, strzeli polerke, dorobi blache a poduszke na plugawym allegro mozesz trafic za jakies 50 zeta.Jakos na dniach bede zlecac wykonanie oparcia dla kierowcy znaczy sie dla kjujika wiec co by jakby sfoce i sie pochwale jakbyco. PozdrawiamKjujik tak też myslałem tym bardziej że mam dostęp do kwasiaka pracuje na złomowisku a poduchę znalazłem za 4 dyszki dzięki za podpowiedź teraz napewno uderze w tym kierunkupozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Jakos na dniach bede zlecac wykonanie oparcia dla kierowcy znaczy sie dla kjujika wiec co by jakby sfoce i sie pochwale jakbyco. Widze ze napatrzyles sie na zdjecia majkelapl i tez Ci sie zachciewa ??? :flesje: Fajna sprawa a i plecki nie bola :biggrin: :biggrin: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi