witson Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Ja miałęm Dt co miała przebiegu 38tys jak ją kupiłem i chodziła zajebiście a kupiłem w Polsce i nie przejmowałbym sie czy moto ma 4 tys a jest cofnięty licznik o 10tys, jak widać że moto utrzymane i czyste to brać, ewentualny remont takiej DT to maks 1000-1200zł i będziesz miał nowiusi tłoczek, łożyska, uszczelniacze, dosłownie wszystko Ci przy silniku zrobią, najlepiej pojedź z kimś kto ma doświadczenie ale z enduro i crossami, bo jak pojedziesz z mechanikiem co szosowe motocykle naprawia to mu sie będzie wydawało że jak porysowany to już złom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jojof16 Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Ok wielkie dzięki za rady Witson myślałem, że taki remont drożej wyjdzie ale wydaje mi się, że jak pojadę zobaczyć ten motor to nie kupię kota w worku. Jeszcze bardzo proszę powiedzcie mi czy te oba motory co dałem w pierwszym poście da się odblokować na pewno bo boję się że będzie 80 km/h i dalej nic już się będzie dało z tego wycisnąć... ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witson Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2007 DT da sie odblokować do około 27 koni i V-max ponad 120, ja taką miałem tylko że starszy model bo 1998 ale szła nieźle i te 120 to w pierwszy dzień na kostkach jechałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jojof16 Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Aha rozumiem czyli wychodzi na to, że nawet jak pisze ''80km/h version'' to będę mógł sobie ją odblokować uff ;) Wielkie dzięki Witson ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi