MICZA Opublikowano 20 Września 2003 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2003 Witam wszystkich zmotoryzowanych, i nie tylko. Mam propozycje i chce poznać wasze zdanie na jej tam. Chciałbym otóż poprosić "Świat Motocykli" aby zajął sie nieco przyziemniejszą sprawą i zamieścił na swych stronach artykuł porównójący sprzęty 50/80cc z lat 80 i początku 90 czyli YAMAHA DT HONDA MTX SUZUKI TS APRILIA RX CAGIVA itd oraz ścigacze np MB MBX NSR RD AF1 MITO oólnie wszystkie najpopularniejsze modele tej klasy...??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MICZA Opublikowano 20 Września 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Września 2003 Coś niecoś o eksploatacji, osiągach, możliwościach, naprawach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rad3k Opublikowano 20 Września 2003 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2003 Chciałbym otóż poprosić "Świat Motocykli" Prosic zawsze mozna.. Pozdrawiam,Radek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macias Opublikowano 20 Września 2003 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2003 I to jest myśl fajnie by było poczytać coś nie coś a ich temat tylko kto by to załatwił ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 21 Września 2003 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2003 W ŚM Było coś takiego. I widziałem skana na forum. Musze poszukać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 21 Września 2003 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2003 Juz znalazłem. Było na stronie samsona http://honda.ath.cx/sm.php Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MICZA Opublikowano 22 Września 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Września 2003 Wiem mam ten numer ale było to dawno i dość powierzchownie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi