Skocz do zawartości

Szukam garażu na zimę:-)

pszczola35
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć,

Szukam garażu na zimę dla mojej Cebulki, w okolicach Uniejowskiej, względnie inne tereny Bemowa, z dostępem do moto przez zimę. Chciałabym ją wstawić w październiku, ponieważ jeszcze we wrześniu będę latać :icon_biggrin:

Czy ktoś zna takowe miejsce? I jaki jest ewentualny m-czny koszt? Z góry dziękuję za informację :lalag:

Pzdr, Aga

Piotruś, jeżeli bedzie sucho i bez tego białego co się rano panoszy przymrozkowo, to oczywiście że bedę śmigać, jak najdłużej :)

Jednakże chciałabym się dowiedzieć, czy są jakieś realne szanse znalezienia lokum dla mojej Cebulki...

Akurat tam, gdzie będę wkrótce mieszkać na stałe, jest masa motocyklistów, więc...może coś poradzą :buttrock:

Aga, jest kilka sposobow:

- rozejrzyj sie po administracjach spoldzielni w twojej okolicy; zwlaszcza

tych co dysponuja podziemnymi garazami pod swoimi blokami. Zapytaj

administratora czy nie wie o kims kto chce podnajac miejsce parkingowe

lub jego czesc jesli ten ktos ma motor (ja tak zrobilem dla siebie i ojca na

Ursynowie),

- daj ogloszenie i rozklej na osiedlu i w jego okolicach,

- wejdz na strony Zakladu Gospodarowania Nieruchomosciami i rozejrzyj sie po

przetargach na garaze lub miejsca parkingowe. Mozna naprawde wygrac niedrogo

przetarg na ciekawe miejsce postojowe dla swojej maszynki,

- zaczep (skutecznie) jakiegos bikera w twojej okolicy i zagadaj.

Belgu1.gif

Piękne dzięki, koledzy :)

Piotr, z pewnością którąś z tych możliwości wybiorę. Jeśli trzy pierwsze nie odniosą rezultatu, to pozostanie ta ostatnia - cóz to znaczy posiadać urok osobisty :)

Michaś, a co Ty tutaj robisz, w tym temacie? Wiesz, chętnie bym ulokowała swoje moto na Twojej wyspie, ale wtedy nie będę mogła do niego często zaglądać...a wiesz, z moto jak z kochanką...jeśli zaniedbasz, to Ci pięknym nie odpłaci ;)

Buźka, Aga

Jeżeli interesuje cię miejsce w sródmieściu to odezwij się do mnie. :biggrin:

Volksdeutsche – określenie stosowane w pierwszej połowie XX wieku wobec osób pochodzenia niemieckiego, niezamieszkujących Niemiec, którzy nie posiadali niemieckiego ani austriackiego obywatelstwa.

icon2.png

Michaś, a co Ty tutaj robisz, w tym temacie? Wiesz, chętnie bym ulokowała swoje moto na Twojej wyspie, ale wtedy nie będę mogła do niego często zaglądać...a wiesz, z moto jak z kochanką...jeśli zaniedbasz, to Ci pięknym nie odpłaci :bigrazz:

Buźka, Aga

Bo ja wszedzie tam gdzie Ty :biggrin: :crossy: :)

Wiesz, pomysl z moja wyspa byl po to ............. abys tu przyjechala na dluzej :bigrazz: ;)

Poza tym ............. byl dbal o sprzeta :biggrin: :biggrin:

ISRA: 27062
SREU: 614

Michaś, a co Ty tutaj robisz, w tym temacie?

Widziałaś jakiś temat, w którym by nie było majkelapl?

pzdr

Edytowane przez Igor

Znawcy mówią, że znacznie zabawniej jest najpierw się kochać, a potem zadawać pytania.