pszczola35 Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Cześć, Szukam garażu na zimę dla mojej Cebulki, w okolicach Uniejowskiej, względnie inne tereny Bemowa, z dostępem do moto przez zimę. Chciałabym ją wstawić w październiku, ponieważ jeszcze we wrześniu będę latać :icon_biggrin: Czy ktoś zna takowe miejsce? I jaki jest ewentualny m-czny koszt? Z góry dziękuję za informację :lalag: Pzdr, Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Aga... latac to mozna prawie caly rok zatem pazdziernik to zdecydowanie za wczesnie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pszczola35 Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Piotruś, jeżeli bedzie sucho i bez tego białego co się rano panoszy przymrozkowo, to oczywiście że bedę śmigać, jak najdłużej :) Jednakże chciałabym się dowiedzieć, czy są jakieś realne szanse znalezienia lokum dla mojej Cebulki... Akurat tam, gdzie będę wkrótce mieszkać na stałe, jest masa motocyklistów, więc...może coś poradzą :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Aga, jest kilka sposobow: - rozejrzyj sie po administracjach spoldzielni w twojej okolicy; zwlaszczatych co dysponuja podziemnymi garazami pod swoimi blokami. Zapytajadministratora czy nie wie o kims kto chce podnajac miejsce parkingowelub jego czesc jesli ten ktos ma motor (ja tak zrobilem dla siebie i ojca naUrsynowie), - daj ogloszenie i rozklej na osiedlu i w jego okolicach, - wejdz na strony Zakladu Gospodarowania Nieruchomosciami i rozejrzyj sie poprzetargach na garaze lub miejsca parkingowe. Mozna naprawde wygrac niedrogoprzetarg na ciekawe miejsce postojowe dla swojej maszynki, - zaczep (skutecznie) jakiegos bikera w twojej okolicy i zagadaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Ja mam przytulny garaz, cieply, ogzewany, browarka mozna wypic :) :biggrin: I zawsze, kiedy chcesz mozna posmigac :icon_rolleyes: Pomysl Agus i zapraszam :smile: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pszczola35 Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Piękne dzięki, koledzy :) Piotr, z pewnością którąś z tych możliwości wybiorę. Jeśli trzy pierwsze nie odniosą rezultatu, to pozostanie ta ostatnia - cóz to znaczy posiadać urok osobisty :) Michaś, a co Ty tutaj robisz, w tym temacie? Wiesz, chętnie bym ulokowała swoje moto na Twojej wyspie, ale wtedy nie będę mogła do niego często zaglądać...a wiesz, z moto jak z kochanką...jeśli zaniedbasz, to Ci pięknym nie odpłaci ;) Buźka, Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szaki Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Jeżeli interesuje cię miejsce w sródmieściu to odezwij się do mnie. :biggrin: Cytuj Volksdeutsche – określenie stosowane w pierwszej połowie XX wieku wobec osób pochodzenia niemieckiego, niezamieszkujących Niemiec, którzy nie posiadali niemieckiego ani austriackiego obywatelstwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Michaś, a co Ty tutaj robisz, w tym temacie? Wiesz, chętnie bym ulokowała swoje moto na Twojej wyspie, ale wtedy nie będę mogła do niego często zaglądać...a wiesz, z moto jak z kochanką...jeśli zaniedbasz, to Ci pięknym nie odpłaci :bigrazz: Buźka, Aga Bo ja wszedzie tam gdzie Ty :biggrin: :crossy: :) Wiesz, pomysl z moja wyspa byl po to ............. abys tu przyjechala na dluzej :bigrazz: ;) Poza tym ............. byl dbal o sprzeta :biggrin: :biggrin: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2007 (edytowane) Michaś, a co Ty tutaj robisz, w tym temacie? Widziałaś jakiś temat, w którym by nie było majkelapl?pzdr Edytowane 10 Sierpnia 2007 przez Igor Cytuj Znawcy mówią, że znacznie zabawniej jest najpierw się kochać, a potem zadawać pytania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Bo ja jestem WSZEDZIE !!!!Sledze forum jak szpieg z krainy deszczowcow :) ( co za zbieg okolicznosci :) ) Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi