Trebor Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Dzieciak jest dobry, świetnie jeździ respect!!! ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pazur Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Ten chłopaczek to podopieczny Humberto Ribeiro z Portugalii (www.humbertoribeiro.com). Rozmawiałem z Humberto jakiś miesiąc temu i spytawszy o syna usłyszałem, że to nie jego synek tylko jego "student" ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motoria Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2007 brak mi słów :icon_razz: :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sergio Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2007 caly czas myslalem ze to jego syn...ku*wa jak kolo bedzie mial ze 20 lat....niezle.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi