karol1001 Opublikowano 31 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2007 Witam.Od dzisiaj parking w G-U jest domem dla SVki. Widziałem, że stoi tam sporo różnorakiego sprzęciwa. Parkuje tam ktoś z forum? Chętnie bym pogadał co i jak.Pozdrawiam.K. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba_gsxr Opublikowano 31 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2007 Witam.Od dzisiaj parking w G-U jest domem dla SVki. Widziałem, że stoi tam sporo różnorakiego sprzęciwa. Parkuje tam ktoś z forum? Chętnie bym pogadał co i jak.Pozdrawiam.K. Siema Ja mieszkam na Stokłosach i nie mam gdzie trzymać swojego Gixera. Jak tam sobie załatwiłeś ten parking? Ja szukam kogoś z motorem do kogo mógłbym się podczepić, wtedy kasa idzie na pół i nie trzeba tak dużo płacić. Ile tam teraz wychodzi? 100zł, 150zł ? Daj znać. PozdrawiamKuba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol1001 Opublikowano 31 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2007 (edytowane) Zachodzisz Galerie Ursynów od dupy strony, schodzisz podjazdem dla samochodów (olewając znak zakazu wejścia), podchodzisz do budki strażników, zagadujesz do nich, dzwonisz pod numer telefonu, który podany jest na budce, ustalasz z szefem ochrony stawke i już. Ochroniarz wypisuje ci kwitek, dajesz kase i masz parking. Jedyną lipą jest to, że nie jest to na zasadzie wykupu stałego miejsca. Za 100 zł (taka jest stawka 30 dni za motocykl) dostajesz prawo wjazdu na teren parkingu, a gdzie postawisz sprzęta to już nikogo nie obchodzi (oczywiście musi to być gdzieś pod ścianą, bo nie możesz zająć miejsc na fury mieszkańców). Ja dzisiaj zostawiłem moto tuż obok budy ochrony, ale czy jutro mnie tam ktoś nie "podsiądzie" nie wiadomo. Tak czy owak parking jest zajedwabisty. Całodobowa ochrona, kamery i pod dachem. Trochę drożej niż na zwykłym parkingu strzeżonym pod gołym niebem, ale myśle, że warto. Pozdro. Edytowane 31 Lipca 2007 przez karol1001 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba_gsxr Opublikowano 31 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2007 dzieki za info na pewno sie spotkamy na parkingu :) qba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Ja mieszkam na Stokłosach i nie mam gdzie trzymać swojego Gixera. Jak tam sobie załatwiłeś ten parking? Ja szukam kogoś z motorem do kogo mógłbym się podczepić, wtedy kasa idzie na pół i nie trzeba tak dużo płacić. Ile tam teraz wychodzi? 100zł, 150zł ? Ja wynajmuje parking na Stoklosach a dokladniej na KENie pomiedzy Kosciolem a ul. Herbsta.Jest taki dlugi budynek. Tam sa 3 parkingi podziemne. Zagadaj z p. Marcinem z administracji(wejscie do biura od ul. KEN 97) i moze on pomoze w znalezieniu miejscowki, ktora chcialbyktorys z mieszkancow wynajac.Ja ze starym wynajelismy takie za 200zl (na 2 motory). Wjazd i bramka na pilota.Cieplo i sucho. W zime nie wyciagalismy akumulatorow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi