bobi Opublikowano 26 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2007 Witam. Niedawno zakupiłem Virago535 i okazało się że niema ładowania:((( Czy ktos wie gdzie znajduje się regulator napięcia w tym motocyklu?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arek Opublikowano 27 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2007 Regulator znajdziesz z lewej strony moto, za silnikiem obok puszki tłumika / to umiejscowienie jest chyba nieszczęściem tego regulatora bo dodatkowo grzeje go pucha / Dopowiem że pod siedzeniem kierowcy na wysokości wału kardana /taka ożebrowana osłona/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobi Opublikowano 27 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2007 Dzieki bardzo. Rozkręciłem prawie cały motocykl tylko nie to:) mam brak ładowania i dociekam co jest grane. a wiece gdzie jest może pradnica? bo to tez moze być przyczyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arek Opublikowano 28 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2007 Prądnica jest schwana pod lewym deklem i kąpie się w oleju, lepiej tam nie zagladaj jak nie sprawdzisz regulatora i oczywiscie akumulatora. Regulator to 80% przypadków braku ladowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi