andrzej 35 Opublikowano 25 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2007 jaka jest realna cena DRAGSTARA 1100 2005r sprowadzonego w porzadnym stanie oczywiscie wiem ze sprowadzony to zawsze po jakis przejsciach ale pytam o moto do jazdy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kjujik Opublikowano 25 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2007 jaka jest realna cena DRAGSTARA 1100 2005r sprowadzonego w porzadnym stanie oczywiscie wiem ze sprowadzony to zawsze po jakis przejsciach ale pytam o moto do jazdy? Zamknęli portale aukcyjne ??? Temat w kosmos ... PozdrawiamKjujik Cytuj Od urodzenia skazany na sukces, a jesli teza o zaostrzaniu sie walki klasowej w miare postepu socjalizmu jest prawdziwa,to w przyszlosci takze na wiezienie. :bigrazz: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 26 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2007 Realna w Polsce czy za granica ??? :icon_rolleyes: Cena jest taka za jaka sprzeta kupisz ..................Poszukaj dokladnie to znajdziesz rozne ceny Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiuston Opublikowano 26 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2007 (edytowane) Ceny są przeróżne, głównie zależy to od stanu i wdzianka. Ja swojego chciałem sprzedać za 30 tysi (VStar Silverado), ale miałem na nim małego szlifka i cena spadła dosyć znacząco (choć nie odniósł poważnych ran). Stało się tak głównie za sprawą dobrej wyceny szkód przez ubezpieczyciela. Teraz cena wynosi... no puściłbym za 24 500zł :) (Ale pssssyt bo w innym dziale napisałem trochę więcej :)) A tak na marginesie... po co pytasz skoro masz? (patrz profil) Edytowane 26 Lipca 2007 przez hiuston Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi