g.t. Opublikowano 24 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2007 Proszę wszystkich użytkowników modelu Piaggio Typhoon 50 o opinie na temat tego modelu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quba Opublikowano 25 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2007 maly zrywny na dlgie trasy niewygodny . olecam ci tki skuterek jak ja mam :icon_rolleyes: pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal.051 Opublikowano 25 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2007 Piaggio to przede wszystkim bardzo dobry, bezawaryjny silnik. Spalanie na przełomie 4l. Dobry dostęp do części. Jeśli chodzi o możliwości jezdne to jest to model ( nie wiem jak to nazwać, nie chce urazić enduraków)-- ,,terenowy" (duże kapcie i spory prześwit), :) -Zawieszenie z przodu SHOWA upside (trzeba dbać o uszczelniacze bo w przeciwnym razie olej wyleci i bedzie twardo) -tył to pojedyńczy amorek ze spręzynką. ( wydajny przy jeździe w jedną osobę) chyba bez możliwości regolacji. Jago dużym minusem jest mała kanapa oraz niewielka odległość między kanapą a kierownicą. Olbrzymi plus to poręczność i niewielki rozmiar. To są raczej jedne z ważniejszych informacji na temat tego sqta, jak coś to jeszcze pytaj. :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g.t. Opublikowano 26 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2007 Dzięki za wypowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi