Jadwisia Opublikowano 23 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2007 Witam wszystkich :) Ze względu na brak maszyny i jeszcze prawa jazdy, poszukuję.... motocyklistów lub motocyklistek, którzy zechcieliby polatać ze mna z tyłu (czasami, może bardzo czasami). A tak bardzo bym chciała...Wiem, że wymagam wiele ale moze ktoś taki się znajdzie.Niestety, dopóki nie nabędę odpowiednich umiejętności i sprzętu jestem uzależniona od innych :((( Bardzo boleję nad tym, ale cóż....Czy można jeździc na rozne zloty samochodem (póki co)? Pozdrawiam i mam nadzieję, że uda się :)))J. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 23 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2007 Czy można jeździc na rozne zloty samochodem (póki co)?Można. Niektórzy nawet potrafią zakopać seiczento :) . Po instrukcje zgłoś się do Bonusa :) .pzdr Cytuj Znawcy mówią, że znacznie zabawniej jest najpierw się kochać, a potem zadawać pytania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomivfr Opublikowano 23 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2007 Czemu nie, jak się tylko będzie można zgrać w czasie :) do zobaczenia :banghead: pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jadwisia Opublikowano 24 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2007 [Można. Niektórzy nawet potrafią zakopać seiczento :) . Po instrukcje zgłoś się do Bonusa :icon_mrgreen: .pzdr Tak zrobie, tylko dlaczego do bonusa? ;)pozdr. Czemu nie, jak się tylko będzie można zgrać w czasie :crossy: do zobaczenia :buttrock: pozdrawiam Nooo, dziekuje bardzo za odpowiedz, dzielny chłopak :))do zobaczenia :)pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krisSV Opublikowano 24 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2007 (edytowane) Witam wszystkich :D Ze względu na brak maszyny i jeszcze prawa jazdy, poszukuję.... motocyklistów lub motocyklistek, którzy zechcieliby polatać ze mna z tyłu (czasami, może bardzo czasami). A tak bardzo bym chciała...Wiem, że wymagam wiele ale moze ktoś taki się znajdzie.... Ano mozemy sie kiedys ustawic na wspolne smiganie jesli bedziesz miala chwile i ochote ;)jak by co to PW lub gg Pozdr i do zobaczeniaKris Edytowane 25 Lipca 2007 przez krisSV Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 25 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2007 Tak zrobie, tylko dlaczego do bonusa? :icon_mrgreen:Bo ma to opanowane w dość dużym stopniu :icon_rolleyes: . Obejrzyj zdjęcia z Koszelówki.pzdr Cytuj Znawcy mówią, że znacznie zabawniej jest najpierw się kochać, a potem zadawać pytania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi