Skocz do zawartości

Latanie, śmiganie itp

Jadwisia
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich :)

Ze względu na brak maszyny i jeszcze prawa jazdy, poszukuję.... motocyklistów lub motocyklistek, którzy zechcieliby polatać ze mna z tyłu (czasami, może bardzo czasami). A tak bardzo bym chciała...

Wiem, że wymagam wiele ale moze ktoś taki się znajdzie.

Niestety, dopóki nie nabędę odpowiednich umiejętności i sprzętu jestem uzależniona od innych :((( Bardzo boleję nad tym, ale cóż....

Czy można jeździc na rozne zloty samochodem (póki co)?

Pozdrawiam i mam nadzieję, że uda się :)))

J.

Czy można jeździc na rozne zloty samochodem (póki co)?

Można. Niektórzy nawet potrafią zakopać seiczento :) . Po instrukcje zgłoś się do Bonusa :) .

pzdr

Znawcy mówią, że znacznie zabawniej jest najpierw się kochać, a potem zadawać pytania.

[Można. Niektórzy nawet potrafią zakopać seiczento :) . Po instrukcje zgłoś się do Bonusa :icon_mrgreen: .

pzdr

Tak zrobie, tylko dlaczego do bonusa? ;)

pozdr.

Czemu nie, jak się tylko będzie można zgrać w czasie :crossy: do zobaczenia :buttrock:

pozdrawiam

Nooo, dziekuje bardzo za odpowiedz, dzielny chłopak :))

do zobaczenia :)

pozdr.

Witam wszystkich :D

Ze względu na brak maszyny i jeszcze prawa jazdy, poszukuję.... motocyklistów lub motocyklistek, którzy zechcieliby polatać ze mna z tyłu (czasami, może bardzo czasami). A tak bardzo bym chciała...

Wiem, że wymagam wiele ale moze ktoś taki się znajdzie.

...

Ano mozemy sie kiedys ustawic na wspolne smiganie jesli bedziesz miala chwile i ochote ;)

jak by co to PW lub gg

Pozdr i do zobaczenia

Kris

Edytowane przez krisSV

Tak zrobie, tylko dlaczego do bonusa? :icon_mrgreen:

Bo ma to opanowane w dość dużym stopniu :icon_rolleyes: . Obejrzyj zdjęcia z Koszelówki.

pzdr

Znawcy mówią, że znacznie zabawniej jest najpierw się kochać, a potem zadawać pytania.