Fadżir Opublikowano 25 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2007 No właśnie też mi się tak wydaje więc przecież będe raczej wyglądał tak samo jak na tzr 50 czy rs 2 50, więc nie wiem czemu mówicie że aprille są małe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasz 93 Opublikowano 25 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2007 Siema Chcesz kupic motorower wiec jezeli chcesz kupic enduro to najlepiej Suzuki SMX 50 lub 80,Suzuki RMX 50 lub 80,Honda CRM 80 75 lub 50, Albo jakas nowsza Yamaha DT 80 lub 50. A jezeli chesz cos kupic bardziej na szose to Aprilia RS 80 lub 50, Honda NS-1 80 lub 50, Honda NS-1 80 Montessa. Pozdrawiam Lukasz93. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marcpol Opublikowano 25 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2007 Siema Chcesz kupic motorower wiec jezeli chcesz kupic enduro to najlepiej Suzuki SMX 50 lub 80,Suzuki RMX 50 lub 80,Honda CRM 80 75 lub 50, Albo jakas nowsza Yamaha DT 80 lub 50. A jezeli chesz cos kupic bardziej na szose to Aprilia RS 80 lub 50, Honda NS-1 80 lub 50, Honda NS-1 80 Montessa. Pozdrawiam Lukasz93. NS-1 80, a NS-1 80 Montesa to ten sam motocykl. W wersji 50 ccm nie da się tego kupić. Miał być motorower. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasz 93 Opublikowano 25 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2007 Siema!! 80 ccm tez sie rejestruje na motorower a Montessa moze masz racje to to samo co zwykla NS-1-ynka ale z tego co ja słysze to Montessa to wzmocniona wersja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marcpol Opublikowano 25 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2007 Siema!! 80 ccm tez sie rejestruje na motorower Czyżby? Z KD "motorower - pojazd jednośladowy lub dwuśladowy zaopatrzony w silnik spalinowy o pojemności skokowej nie przekraczającej 50 cm3, którego konstrukcja ogranicza prędkość jazdy do 45 km /h," Montessa moze masz racje to to samo co zwykla NS-1-ynka ale z tego co ja słysze to Montessa to wzmocniona wersja. To ta sama wersja, nazwa pochodzi od włoskiej fabryki (Montesa) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fadżir Opublikowano 26 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2007 Raczej wybiorę aprillie rs 50 bo łatwo je dostać. Chyba że trafi się coś okazyjnego. A mam pytanie za 4 tys jaki rocznik można kupić tak przeciętnie aprilli? I czy tego typu motorki mają jakieś schowki? A powiedzcie mi jak to jest bo rs 2, tzr mają prędkościomierz wyskalowany do 80 km/h a aprille do 120km/h tzn że aprillie są szybsze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 26 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2007 Ja nie patrzylbym na marke tylko kupil co bedzie w lepszym stanie, wszystkie te sprzety sa tej samej klasy wiec nie ma miedzy nimi znaczacych roznic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fadżir Opublikowano 26 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2007 A co myślicie o takiej ofercie?http://otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M491122 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quba Opublikowano 26 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2007 A co myślicie o takiej ofercie?http://otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M491122nigdy o takiej firmie nie slyszalem :icon_rolleyes: moze sie okazac klon Keeway , Kingway , ale moge sie mylić :flesje: jesli koles mowi prawde i forumowicze to potwierdza ze to to samo co Pg :crossy: to spoko mi sie z wyglada podoba . w deche :) pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marcpol Opublikowano 26 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2007 nigdy o takiej firmie nie slyszalem :) moze sie okazac klon Keeway , Kingway , ale moge sie mylić :icon_razz: jesli koles mowi prawde i forumowicze to potwierdza ze to to samo co Pg :banghead: to spoko mi sie z wyglada podoba . w deche :( pzdr To hiszpański motocykl, nie ma nic wspólnego z chińskim badziewiem. Silnik z tego co wiem to Minarelli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 27 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2007 nigdy o takiej firmie nie slyszalem Skoro nie slyszales, to moze bedzie lepiej jak nie bedziesz sie na ten temat wypowiadal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quba Opublikowano 27 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2007 Skoro nie slyszales, to moze bedzie lepiej jak nie bedziesz sie na ten temat wypowiadala dlaczego nie ? nie mam wiedzy do wypowiadania sie na temat mechaniki ale moge wypowiedziec sie co o nim mysle takie bylo pytanie forumowicza tak ? :banghead: wiec na nie odpowiedzialem ze ok fajnie wyglada wiec w czym rzecz ? po co sie od razu tak oburzać i walczyć ? :banghead: pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiertara Opublikowano 27 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2007 Bardzo fajny sprzęcik. Jeden gość z okolicy popylał taką Motorshipanią 3 sezony. Nie miał z nią żadnych problemów. Silniczek to minarelli AM6, czyli bezawaryjnie i z łatwym dostępem do części :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WLD_Wlodi Opublikowano 27 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2007 Raczej wybiorę aprillie rs 50 bo łatwo je dostać. Chyba że trafi się coś okazyjnego. A mam pytanie za 4 tys jaki rocznik można kupić tak przeciętnie aprilli? I czy tego typu motorki mają jakieś schowki? A powiedzcie mi jak to jest bo rs 2, tzr mają prędkościomierz wyskalowany do 80 km/h a aprille do 120km/h tzn że aprillie są szybsze? Od 2004 lub 2005roku wszystkie motorowery miały liczniki wyskalowane do 80km/h. Moja DT 50 z 1993 roku miała na liczniku 120 ;) Bardzo polecam ci Yamahe TZR. Wygląda jak rasowy ścigacz :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fadżir Opublikowano 27 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2007 No tylko z którego rocznika taką yamahe dostane za 5000zł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi