shark Opublikowano 19 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2007 (edytowane) Cześć wszystkim Na początku się przedstawię bo od jakiegoś czasu zaglądam na to forum ale jakoś jeszcze nie bylo okazji :evil: wiec po krótce, na imie mam Artur (ostatnio głownie przesiaduje na forum sląskich motocyklistów - nick Shark), jestem z Rybnika (Slaskie) a jezdze na Fajerze (SC33 model '99), ok to by bylo na tyle na początek :flesje: a teraz odnosnie tematu czyli wyjazdu (widziałem ze jest juz na forum temat chorwacji ale inny termin wiec aby rozróżnć dodałem date w temacie, z gory przepraszam jesli kogos z drugiego wyjazdu zmyle ta nazwa). Odnośnie wyjazdu to wstępne założenia wyglądają następująco: Sobota(21.07.2007): Wyjazd ok 6.00 rano w stronę Czech przez Wodzisław Śląski, potem na Wiedeń i do Mlowenie (tam na Maribor). W Mariborze lub Lubljanie szukamy jakiegoś nocleguW Austri winietka jest na 4dni (5 euro) ,Czechy nie potrzeba winietki ,Prędkości około 130 km/h.Niedziela(22.07.2007): Wyjazd z Mariboru po śniadaniu. Wjazd na Chorwacje, tam kierujemy się na Rijekę i potem wybrzeżem przez Primosten, Split, Makarska Az do Tucepi. Czyli czas dojazdu zabierze nam 2 dni. (1475km na dwa dni = około 17,5 godz)W Tucepi spędzamy 5 dni. Liczę ze wszystko wyjdzie jakieś niecałe 2 tyś zł z ubezpieczeniem na droge i przyszykowanie motocykla (ok 200zl) także myślę ze spokojnie można wybrać się na Chorwację przeznaczając na to 1200zl (+ z jakies 300 zapasowego tzw awaryjne) . Sobota(28.07) – Powrót – Wyjazd około 6 rano, można wracać znów wybrzeżem lub wybrać drugą opcję i jechać do Zadaru a później głębią kraju zahaczając o Pletvickie jeziora i następnie na Słowenie tam nocleg i do domu. Niedziela(29.07.2007): Wyjazd z Mariboru po śniadaniu. I jedziemy w kierunku domu. Powrót zabierze nam 2 dni. (1363km na dwa dni = około 16 godz) Na chwile obecna sa nas trzy motocykle dwa fireblade i jeden f3.Jeśli ktoś miał by ochote się dołaczyc to zapraszamy. pozdrArtur Edytowane 19 Lipca 2007 przez shark Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi