Naspin Opublikowano 17 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2007 witamkupiłem z policji hiszpańskiej peugeota jet forca 50ccm bez kluczyka, skuter jest na wtrysku z 2003 roku i nie wiem czy ma on immobilajzer czy nie? prosze o wypowiedz uzytkownikowpozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Super stunter piter Opublikowano 17 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2007 nie jestem posiadaczem takiego ale jeśli jest jakaś kontrolka(dioda) która miga to znaczy że jest na 100proc a jeśli nie ma to chyba nie ma, peugeoty robili z takimi wskażnikami co migają. Jeśli jest to masz problem bo to jest nie do obejścia i trzeba nowy moduł kupić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Naspin Opublikowano 19 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2007 no jest kontrolka przy liczniku, i na 100% ma immobilajzer, nie wiem czy ktos mi to odblokuje ale brakuje mi jeszcze jakiegos modulu lub komputera podlaczanego na dosc szeroka (okolo 5cm kosc pod siedzeniem blisko baku) jakby ktos wiedzial co tam ma byc dajcie znacz immobilajzerem jest tak ze jest on w liczniku bo jak sie odlaczy licznik to w ogole nie kreci a jak jest normalnie podlaczony to kreci ale nie ma iskry(kreci na 1 stopniu stacyjki, na 2 nie daje w ogole sygnalu na rozrusznik) dajcie znac uzytkownicy jetforcow !! ps: ma ktos moze do sprzedania cała elektryke do jetforca, ze wszystkimi modułami, kluczykiem, licznikiem, kompletna ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi