artib4 Opublikowano 16 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2007 mam zamiar kupic motor z włoch i ma wbite w dowodzie ANULOWANO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olorol Opublikowano 17 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2007 To nowa marka motocykli ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leonstar Opublikowano 20 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2007 Anulowano pewnie rejestrację we Włoszech, czytaj zdjęto z ewidencji pojazdów u makaroniarzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubi Opublikowano 20 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2007 mam zamiar kupic motor z włoch i ma wbite w dowodzie ANULOWANO to normalne, dowód rejestracyjny z Włoch jest anulowany bo tam motocykl musi być wymeldowany na eksport (chyba tak to sie nazywa) :biggrin: W zamian za to powinieneś dostać certyfikat własności poprzedniego właściciela (wystawiany on jest o ile sie nie mylę właśnie przy wymeldowywaniu pojazdu). Ja tak właśnie miałem i bez problemów zarejestrowałem swoją śmigałkę :) . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi