myShaQkarolCia Opublikowano 14 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2007 Hej :crossy: mam Honde Varadero125 nuiestety kupiłam ja za granicą w niemczech gdzie obowiązuje ograniczenie do 80km/h (tylko 125cm3).Mój motorek ma blokade elektroniczną wiem ze w niemczech nazywa się to cdiProszę was o pomoc bo chciałabym jeździć szybciej :biggrin: Czy wiecie gdzie mogę to kupić ?tak to wygląda : http://cgi.ebay.de/Offene-CDI-fuer-Honda-V...1QQcmdZViewItem dzięki za pomoc :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magneto Opublikowano 14 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2007 trafiaja sie czasem czesci do malego viaderka na allegro. wiem, bo sam sie tym motorkiem interesuje. szukac, szukac i raz jeszcze szukac. pzdr:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
myShaQkarolCia Opublikowano 14 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2007 tak ale ja nie wiem jak to się dokłądnie nazywa :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi