Gość GreenBeast Opublikowano 14 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2007 (edytowane) Mam do sprzedania prawie nowy wydech Yoshimura RS-5 w stalowej obudowie wraz z wszystkimi czesciami do montażu i orginalnym opakowaniem.Jest to wydech do Kawasaki ZX-6R po zmianie kolanka pasuje równiez do CBR 600, 1000 (model z wydechem pod siedzeniem). Wydech jest jak nowy nie posiada żadnych rys uszkodzeń itp. Zrobiłem na nim tylko 600km. Sprzedaje bo mam okazje kupic wydech AKRAPOVIC po dobrej cenie. Zdjecia wysle na mailaJeśli ktoś będzie chciał moge wystawić go na Allegro. Oto link do strony producenta: www.yoshimura.com Edytowane 14 Lipca 2007 przez GreenBeast Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boss636 Opublikowano 26 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2008 Witam jest to sam wydech czy komplet do kawasaki zx6r z 2005rA i jaka cena.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mery Opublikowano 27 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 boss636 to ogłoszenie było z lipca więc raczej juz dawno nieaktualne !!!! pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi