karolb123 Opublikowano 13 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2007 Warto zobaczyć do końca. http://video.google.pl/videoplay?docid=-4399472520833089053 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawik Opublikowano 14 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2007 było :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camaross Opublikowano 14 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2007 a ja nie widziałem ... ale naprawdę niezłe niezłe =] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jajewa777 Opublikowano 31 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2007 hehe ale jaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KarOr Opublikowano 31 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2007 ja bym tam bełta puscil :banghead: :icon_mrgreen: ale dbree :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel125r Opublikowano 31 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2007 Mogę się tylko domyślać, żę to w USA, bo oni wymyślą chyba wszystko->włącznie z tym czego nie są w stanie wyprodukować nawet Chińczycy :banghead: :icon_razz: :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fifup Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Chińczycy akurat motory to robią dobre i tanie!!Wiem to bo mam crossa właśnie Chińskiego i dobrze sie sprawuje...Jest lepszy od skutera bo ma 110cm pojemność i jest bardzo silny...Ma rozrusznik i dałem za niego tylko 1000zł!!Warto kupić Chiński motor... :icon_exclaim: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cubix Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Chińczycy akurat motory to robią dobre i tanie!!Wiem to bo mam crossa właśnie Chińskiego i dobrze sie sprawuje...Jest lepszy od skutera bo ma 110cm pojemność i jest bardzo silny...Ma rozrusznik i dałem za niego tylko 1000zł!!Warto kupić Chiński motor... :)to jakiś żart?motocykl jest chińskiczy marka jest chińska? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi