Yamanouchi Opublikowano 13 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2007 Cześć Wszystkim, Szukam biletów na MOTO GP do Brna :icon_twisted: - może ktoś mógłby mi pomóc. Ponoć nie mozna juz ich :icon_biggrin: kupić i rozchodzą się jak świeże bułki albo już ich w ogóle nie ma. W temacie jestem świeży, ale myślę, że dla wielu z tego forum Rossi jest takim natchnieniem :crossy: i ukoronowaniem pasji motocyklowej jak dla mnie... Piszcie jeśli cos wiecie na ten temat- pozdro- Yamanouchi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolenweider Opublikowano 13 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2007 bilety kupisz z palcem w d... spokojnie na miejscu więc lllllllllllluuuuuuuuuuuuzzzzzzzzzz :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rommi Opublikowano 13 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2007 U Grandysów pewnie też jeszcze są http://www.grandysduo.com.pl/bilety.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi