Dymo Opublikowano 12 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2007 HejNARESZCIE po sprzedaniu mojej VIRAŻKI bardzo było mi źle jak widziałem mknące 2oo po naszych polskich drogach i ................... jest znowu jestem z wami właśnie nabyłem DRAG STARA 1100 Clasic i jutro jadę po odbiór. Fotki będą niebawem ale wygląda PIĘKNIE ;) :) :clap: wiem wiem kazdy jest piękny. Kupiłem to cacko w Holandii a będę go ujeżdżał jakiś czas u Niemca bo tu ma teraz kontrakcik i w przerwach latam sobie takim wielkim samolocikiem z radarem na dachu :) Pozdrawiam wszystkich nowych i starych znajomych i zapraszam na trasy w Nieczech Holandii A teraz jestem tu w Geilenkirchen www.e3a.nato.int DYMO :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lemon Opublikowano 15 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2007 Gratki zakupu, ale zmień sobie wiek w opisie bo 13 lat do Twojego postu nie pasuje :biggrin: Cytuj Człowiek wolny idzie do nieba taką drogą, jaka mu się podoba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dymo Opublikowano 15 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2007 (edytowane) oooo Dzięki już zmieniłem. Próbuję też zmienić avatar ale nie mogę. Za każdym razem wraca mi stary avatar tylko strasznie zniekształcony. Powalczę z tym kiedyś Pozdrawiam I jak ktoś by przypadkiem wybierał się w strony Monschau, Altenahr Bonn to zapraszam na SUPER traski w Parku krajobrazowym Eifel Edytowane 15 Lipca 2007 przez Dymo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi