Ario Opublikowano 15 Września 2003 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2003 ....zreszta po MZcie XJ600 to juz jest troche mocy pozdrktóra sie po 3 tyg znudzi :lol: kup coś pomiędzy może cb750 albo zephyra 750.. no nie przesadzaj :!: po 3 tygiodniach? po MZcie? nigdy w zyciu :!: mowisz tak bo etap XJ 600 masz juz za soba i teraz nie mozesz sobie wyrobrazic jazdy na takim moto pozdr Angolu :wink: :):)nie naprawde tak było poprostu motocykle szybko mi sie nudzą a jeszcze bardziej skopało mi psyhike jak miałem okazje cały dzień powyżywać sie na black birdzie ,jazda na xj od tej pory niebyła już taka sama chciałem ją poprostu złomować za to że to "niejeździ" no i wszystko jasne :) ja co najwyzej mialem okazje pomykac na b6, wiec nie bylo takie "szoku mocy" jakiego doswiadczyles na CeBRze :) pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi