Ja Bol Opublikowano 6 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2007 Hejka! Urlop już w krótce a ja ciągle mam dylemat... Gdzie wyskoczyć? W grę wchodzą pólnocny i zachodni skraj Europy. Termin: ok. 20.08 do ok. 10.09. Pomóżcie podjąć decyzję! Piszcie zady i walety obu lokacji, wrażenia z tras na tych kierunkach, fajne miejsca po drodze, pewne miejsca z których można zrobić bazę wypadową, porady itp. Za pomoc z góry dzięki. Pozdrawiam.>> Ja Bol<< Cytuj Suza GSX 600 F (jajko) -> Yamaha FZS 1000 Fazer -> Triumph Sprint ST 1050 -> ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J61 Opublikowano 6 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2007 Może warto pojechać do Norwegii -Nordkap? W tym terminie jeszcze nie powinno jeszcze być śniegu za kołem podbiegunowym. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ja Bol Opublikowano 6 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2007 Może warto pojechać do Norwegii -Nordkap? W tym terminie jeszcze nie powinno jeszcze być śniegu za kołem podbiegunowym. :biggrin: No właśnie o Nordcap myślałem mówiąc o pólnocnym skraju Europy. Jednak waham się bo jak sobie poczytałem o niesamowitych restrykcjach w ruchu drogowym (potężne kary za przekraczanie prędkości z aresztem włącznie) to trochę mój entuzjazm trochę osłabł... Jednak widoki po drodze na pewno przemawiają za Nordcap. Cytuj Suza GSX 600 F (jajko) -> Yamaha FZS 1000 Fazer -> Triumph Sprint ST 1050 -> ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi