Skocz do zawartości

Ach... te customy...;))

Mateusz i vn 800
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Dzisiaj będąc w Kielcach podjechałem na chwile pod adres który podał mi kolega a pod którym mieści się firma customowa znana m.in. z Custom Show w Lodzi z motocykla "Pagan Soul". Podjeżdzając myslalem ze to kolejny salon/serwis pełen cwaniaków którzy gadają czego to oni nie potrafią patrząc w miedzyczasie na grubość portfela "zwiedzającego"... Okazalo sie że jednak inaczej :biggrin: W małym pomieszczeniu pracuje sobie jeden pan a obok niego takie sprzęty :clap: Toż to nie mechanik ale ARTYSTA!!! A motocykle to rzeczywiście dzieła sztuki na kołach :) W dodatku pan bardzo sympatyczny, porozmawiał, pokazał swoje dzieła (jeden do sprzedania za 140 tys :) ) a ponieważ zajmuje się też tuningiem japońców to było o czym rozmawiać (szczególnie o gmolach typu "pazurki" na które napalam sie do mojego VNa ) :biggrin:

Kończąc słynna maksyma "cudze chwalicie, swego nie znacie" :clap:

P.S. Pozdrawiam Pana Janka z JCB! :D

To może podaj jakieś namiary, jutro będę w Kielcach, to może podjadę też zobaczyć :bigrazz:

Na ulicy krakowskiej w Kielcach na wylocie na Jędrzejów trzeba skręcić w lewo zaraz przed salonem Nissana. Wjechać na takie podwórko i po prawej stronie w jednym z małych garaży znajduje sie ta firma. Nie ma żadnej reklamy czy oznakowania wiec najlepiej poszukać w tych garażach. Ale warto... :)