Gość marcpol Opublikowano 7 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2007 no wlasnie nie bardzo da sie ja przestawic, tam sa tylko dwa wejscia na sruby i nie da sie jej przestawic:( Spróbuj przykręcić to tak, aby było dalej od magneta (daj podkładkę), jeśli, tak jak pisałeś wcześniej po oddaleniu działa dobrze. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matrixP Opublikowano 7 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2007 ok dzieki sporoobouje tak zrobic ku*wa rpnilem i nic nie dalo;/ nie wiem co z tym motorem jest :| juz dostaje kurwicy ;/ powiedzcie mi co to moze byc;/ moze iskrownik , zaplon?;/ sluchajcie motor zrobionyt:) trzeba bylo tylko gaznik wyregulowac i zalozyc oryginalny filtr pwoetrza bo mialem stozek ;) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi