tita Opublikowano 4 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2007 Przymierzam sie do kupna bucikow, rozwazam te dwa modele. Cena przystepna ale jak sie ma do jakosci? Moze ktos uzywa takie buty? :icon_evil: bede wdzieczna za wasze opinie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mizc Opublikowano 4 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2007 Cześć. Mam takie, tylko że w wersji dla mężczyzn (S-MX 4). Za dużo jeszcze w nich nie pojeździłem, ale coś już mogę powiedzieć. Są wygodne, mają dobrą jakość wykonania. Zwykła wersja raczej nie nadaje się do jazdy w większą ulewę, nabiera wody przez niezamykalne otwory wentylacyjne. Nie wiem jak z modelami dla kobiet (Stella), ale dla facetów jest też model S-MX 4 Waterproof, kosztuje trochę więcej. W sumie szkoda, że go nie wziąłem. Pozdrawiam,T. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tita Opublikowano 5 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2007 Zwykła wersja raczej nie nadaje się do jazdy w większą ulewę, nabiera wody przez niezamykalne otwory wentylacyjne. Nie wiem jak z modelami dla kobiet (Stella), ale dla facetów jest też model S-MX 4 Waterproof, kosztuje trochę więcej. W sumie szkoda, że go nie wziąłem. cenna uwaga ;-) dzieki za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi