Piotrek18 Opublikowano 2 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2007 WitamJestem tu nowy;]Mam małe pytankoPosiadam husqvarne wre 125 z 2003 rokujesli silnik sie troche nagrzejeto z jednego z wężyków kapie mi czarny płynskapie troszkę i przestanieco to moze byc ??czasmi potrafi tez mi poleciec troche płyno z chlodnicy rownież z węzykaoraz mam wezyk z gażnikajeśli motocykl mocno przechyle na lewo lub prawo to leci mi z tego wężyka benzynatak ma byc czy jest coś zle wyregulowaneaha po czym moge poznac ze sprzeglo jest do wymiany lub do naciągnieciaz góry dziekujee za odpowiedzpozdrawiam;] aha tak pozatym to jest OK aHACZY POSIADA KTOś INSTRUKCJE OBSLUGI W JEZYKU POLSKIM DO TEGO MODELU JESLI TAK TO PROSZE O WYSLANIE MI JEJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zakret2 Opublikowano 3 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2007 co do plynu to masz pewnie zaduzo nalanego idlatego jak sie nagrzeje to wylatuje nadmiar a sprzeglo jezeli wcisniesz i wrzucisz bieg i zacznie ci moto jechac na wcisnietym sprzegle to trzeba troche podciagnac jezeli podciagniesz i np moto nie bedzie przyspieszac tylko beda rosly obroty to albo podkreciles za duzo albo sprzeglo jest juz do wymiany generalnie po wrzuceniu biegu na postoju moto powinoo zachowywac sie taj jakby niebyl wlaczony bieg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian-kmx Opublikowano 3 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2007 (edytowane) a po jezdzie z tego wężyka kapie ci nagar, tez tak mam także nie przejmuj sie tym ,a jak moto przechylisz to normalne ze ci bedzie leciała benzyna wezykami z gaźnika ten typ tak ma :crossy: Edytowane 3 Lipca 2007 przez damian-kmx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek18 Opublikowano 3 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2007 Dobra dzięki za odpowiedzi ;]3majcie sie ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi