Zmucha Opublikowano 1 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2007 Witam.Szukam informacji o tym zlocie? Może ktoś z Was był? Zna adres jakiejś galerii?Powtarzam temat gdyż ten z wczoraj znikną bez śladu.Z góry dzięki.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek 63 Opublikowano 1 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2007 Witam.Szukam informacji o tym zlocie? Może ktoś z Was był? Zna adres jakiejś galerii?Powtarzam temat gdyż ten z wczoraj znikną bez śladu.Z góry dzięki.Pozdrawiam. Nie byłem, ale warto pojechać ze względu na prezesa - Rumcajsa - największy jajcarz wśród prezesów.Adres strony klubowej:http://www.grizzliesklub.za.pl ;) Cytuj https://motomisiek.rajce.idnes.cz/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zmucha Opublikowano 1 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2007 Dzięki. Tę strona też znalazłem lecz jest w trakcie budowy i niestety mało co na niej jest ;)Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek 63 Opublikowano 1 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2007 Dzięki. Tę strona też znalazłem lecz jest w trakcie budowy i niestety mało co na niej jest ;)Pozdrawiam. Wiem, że jest dość uboga, ale nie chciałem krytykować. Jeżeli nie znasz Rumcajsa, to poszukaj na stronie "Płonących Wałów" galerię z Debrzna 2006. Gość z wielką brodą wystawiający dupę do piaskowania rowa to on. Jeśli nie byłeś w Debrznie, to gorąco polecam. Cytuj https://motomisiek.rajce.idnes.cz/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samsung Opublikowano 1 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2007 Ja jadę do pobiedzisk w sobotę , a rumcajs to rzeczywiscie najwiekszy jajcarz wśród prezesów i uwielbia robić palenie rowa!! Byłam tam rok temu , mało ludzi ale impreza fajna . jak zwykle u Grizzlis ;) :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zmucha Opublikowano 1 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2007 Ja jadę do pobiedzisk w sobotę , a rumcajs to rzeczywiscie najwiekszy jajcarz wśród prezesów i uwielbia robić palenie rowa!! Byłam tam rok temu , mało ludzi ale impreza fajna . jak zwykle u Grizzlis :buttrock: :) U mnie też wchodzi w grę dopiero sobota lecz moja ekipa ma być już w piątek.Mam nadzieje że będzie fajnie...Do zobaczenia.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samsung Opublikowano 2 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2007 Zmucha no to dozobaczenia. Jakby co ja przyjeżdzam z zespołem . Szukać przy Zielonym Busie. :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek 63 Opublikowano 3 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2007 Zmucha no to dozobaczenia. Jakby co ja przyjeżdzam z zespołem . Szukać przy Zielonym Busie. :)Z jakim zespołem się poniewierasz? Może "Dwa Koła"? Cytuj https://motomisiek.rajce.idnes.cz/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samsung Opublikowano 3 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2007 a owszem :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrian44 Opublikowano 27 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2008 I jak wam sie podoba ten zlot w Pobiedziskach ? Pytam tych co byli w zeszlym roku czy wczesniej :biggrin:Mam zamiar jechac w tym... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCYŚ Opublikowano 2 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2008 Impra mała jakieś może 200 osób ale stali bywalcy i po kilku imprezach znasz połowę.wjazd 35. plecak 25 Cytuj RIDE TO LIVEPilska Grupa Motocyklowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kufi Opublikowano 12 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2008 No jak dla mnie było super -lubię takie kameralne zloty :banghead: Dzięki wielkie dla Rumcajsa i jego paczki za organizację :banghead: .Pozdrawiam wszystkich :notworthy: do zobaczenia w Debrznie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi