anubiss Opublikowano 28 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2007 Witam wszystkich. Nie tak dawno zakupiłem TT 350 :P i mam pewien problem.Motocykl jest zarejestrowany na 2 osoby, niestety nie ma podnóżków pasażera, czy ktoś wie gdzie się to ustrojstwo montuje w takiej maszynie? Prawdopodobnie jest tak samo jak w XT, tylko przy ramie nie ma tej rurki mocującej - i stąd moje drugie pytanie, jeżeli tak jest, to czy podnóżki od XT będą pasowały do mojej TT?Z góry dziękuję za odpowiedź. :P Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mackon4089 Opublikowano 28 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2007 Siema anubiss według mnie będą pasowały choc kumpel w tt 350 wogole nie ma dziur przewierconych na podnozki,ale zawsze mozesz przewiercic i nagwintowac.:buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soft Opublikowano 28 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2007 Miałem kiedyś XT 400 i tam było to rozwiązane w ten sposób że stopki przykręcone były do rurek o przekroju prostokątnych zespawanych pod kątem 90 stopni (coś jak trójkąt bez przeciwprostokątnej) i przymocowane to coś do ramy za pomocą metalowych zacisków. Cały ten agregat wyglądał jak litera"A" z rozgiętymi na dole nóżkami na zewnątrz. Zaciski (jarzemka) to były 2 połówki pierścienia z gumą wewnątrz zaciskane za pomocą śruby. (ostatnio podobne rozwiązanie widziałem do mocowania rur hydraulicznych) W przypadku mojej Yamachy - takie rozwiązanie miało na celu maksymalne zmniejszenie masy motocykla - wykorzystywanego także w sporcie. (rozwiązanie to było fabryczne) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mackon4089 Opublikowano 29 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2007 XT 400 -pierwsze słysze chyba xr :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soft Opublikowano 1 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2007 Jednak XT 400..... :-) Mógłbym o nim książkę napisac .... o jego historii :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi