mikuch87 Opublikowano 27 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2007 Witamposiadam kawasaki er5 z 1997r mam problem z jego zapalaniem, poniewaz motocykl zapala za 4-5 razem wyczyscilem mu swiece, dysze, filtry, kranik, oraz sprawdzilem czy wyjscie z baku nie jest zasyfiale. Nieraz gdy nacisne na przycisk start motocykl odpali na jakies 2-3sekundy i kiedy dodaje gazu aby go rogrzac wtedy gasnie :/ nie wiem co jest z nim ale dzieje sie to tylko gdy silnik jest zimny gdy jest cieply pali od kopa prosze o pomoc !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mosue Opublikowano 28 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2007 A gazniki czysciles ? Moze masz glowne dysze paliwa brudne albo jakis inny syf Ci siedzi w gaznikach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikuch87 Opublikowano 28 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2007 A gazniki czysciles ? Moze masz glowne dysze paliwa brudne albo jakis inny syf Ci siedzi w gaznikach. no oddaje go wlasnie na czyszczenie gaznikow to bedzie chyba przyczyna A gazniki czysciles ? Moze masz glowne dysze paliwa brudne albo jakis inny syf Ci siedzi w gaznikach. Mosue mozesz mi przeslac link do pobrania serwisowki do kawasaki er5 97r masz ja naliscie swoich serwisoweka bardzo by mi sie przydala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mosue Opublikowano 28 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2007 Link znajdziesz w moim temacie na forum ;-) o ile dobrze pamietam sa dwa rozne powtarzajace sie wielokrotnie ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi