Arek00 Opublikowano 26 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2007 prawdopodobnie będę w czwartek lub w piątek w łodzi i chciałbym obejrzeć (i być może kupić) jakieś buty. podajcie mi adresy sklepów gdzie można coś znaleźć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMEK75 Opublikowano 27 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2007 W sumie możesz zajrzeć w trzy miejsca: bemotor - www.bemotor.com.pl ( ul. Próchnika przy Zachodniej w bramie)Liberty Motors - www.intermotors.pl (ul. Maratońska przy Popiełuszki na końcu Retkini)Profi - ul. Włókniarzy przy Liściastej koóło stacji Orlen. W tych miejscach napewno coś znajdziesz, a za tydzień będzie Moto Weteran Bazar na stadionie Startu własnie w okolicach Profi i tam spokojnie znajdziesz coś w sensownych cenach i wybór napewno bedzie dużo większy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maknowak Opublikowano 27 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2007 W sumie możesz zajrzeć w trzy miejsca: bemotor - www.bemotor.com.pl ( ul. Próchnika przy Zachodniej w bramie)Liberty Motors - www.intermotors.pl (ul. Maratońska przy Popiełuszki na końcu Retkini)Profi - ul. Włókniarzy przy Liściastej koóło stacji Orlen. W tych miejscach napewno coś znajdziesz, a za tydzień będzie Moto Weteran Bazar na stadionie Startu własnie w okolicach Profi i tam spokojnie znajdziesz coś w sensownych cenach i wybór napewno bedzie dużo większy.Moje spostrzeżenia:bemotor - www.bemotor.com.pl ( ul. Próchnika przy Zachodniej w bramie) - nie byłem jeszcze - nie mam wyrobionego zdaniaLiberty Motors - www.intermotors.pl (ul. Maratońska przy Popiełuszki na końcu Retkini) - nie polecam - "0" :icon_razz: zainteresowania klientem - opinia nie tylko moja ale i innych forumowiczów - dużo lepsza obsługa w salonie na Przybyszewkiego :P Profi - ul. Włókniarzy (Włókniarzy 38) przy Liściastej koło stacji Orlen. - obsługa OK :icon_evil: - byłem niedawno, mają około 20-30 różnych modeli Link do Moto Bazar-u: http://www.motoweteranbazar.com/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arek00 Opublikowano 29 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2007 dzięki za podpowiedzi. byłem na ostatnim bazarze i szczerze mówiąc nie znalazłem nic takiego co by mi się bardzo spodobało (na choppera). gdybym miał ścigacza to bym nie narzekał bo wybór ogromny... no ale że najciemniej pod latarnią to przypomniało mi się że buty robi także tarbor (mam od nich kurtkę i rękawice) więc sprawdziłem na stronie i znalazłem takie które mi się spodobały. mam tylko nadzieję że na żywo też mi się spodobają bo cena też jest ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi