Mlodsky Opublikowano 29 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2007 (edytowane) Chlopie, jak juz koniecznie chcesz sobie cos wymienic to wymien chlodnice z korkiem i ten nie bardzo dzialajacy termostat, a potem sprawdz co sie dzieje.Gdybys mial walnieta ktoras z uszczelek pod glowica, to mialbys rowniez inne objawy, oprocz gotowania sie plynu.Przede wszystkim bialy dym z wydechu, olej wygladajacy jak maslo, zmieniony glos ktoregos z wydechow to podstawowe objawy ktore mogly by ci sie przydarzyc. Masz uszkodzona chlodnice i nie chcesz jakos przyjac tego do wiadomosci, tymczasem niezaleznie od uszkodzenia to chlodnice w wieku lat okolo 20 traca duzo ze swoich mozliwosci chlodzacych i czesto wymagaja czyszczenia zeby zaczely wlasciwie dzialac . Adam M.Chłopie jestem pasjonatem motocykli i zawsze dbam o sprzet , i jak sprawdzam np ukł chłodzenia to robie to od A do Z stad tyle pytań ! Aha dotykajac obudowe pompy mozna poczuc ze wałek sie obraca ale nie jestem pewien 100%Piotr dzieki za pomoc widze ze o vf wiesz bardzo duzo!Moze domyślasz sie co moze byc z ta pompą? Edytowane 29 Czerwca 2007 przez Mlodsky Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miniu. Opublikowano 29 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2007 Miałem vf magne i miałem przypadek że gotowało mi płyn w chłodnicy,okazało sie ze silniczek wiatraka sie uszkodził i niemiał odpowiednich obrotów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mlodsky Opublikowano 29 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2007 Wentylator raczej odpada pracuje poprawnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mlodsky Opublikowano 3 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2007 no i zrobione,uszczelniłem chłodnice,wymieniłem termostat i jest git nie pluje woda, temperatura ok:)mam nadzieje ze tak bedzie chociaz do konca sezonu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi