Belgu Opublikowano 5 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2007 Ja to w zasadzie prawie nic nie pamietam bo utknalem gdziesw czasach jak Listek mi cichaczem polewal a Mariolka krzyczalazeby tego nie robil ;) Potem mam przeblyski z metra ale nei wiem czy wogole sie z kimspozegnalem.. ale chyba bylem grzeczny.... Na lotnisku w sobote o 6.00 nikt sie dziwnie na mnie nie patrzyl...Wiec w gebe nie dostalem ani facjata zadnej plyty chodnikowejnie wytarlem... Majkel i Listek... Wy na mnie tutaj nie zastawiajcie jakis paskudnychpulapkow bo i tak sie nie dam w nic wrobic! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Listek31 Opublikowano 5 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2007 No co ty Belgu ja Ci nic nie polewałem he he heLuz nie nastawiamy się na Ciebie Będzie dobre i 3 ognicho.W końcu 13 w piątek to musi być dobrze. Cytuj Jak mogę to pomogę a jak nie mogę to przynajmniej spróbuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi