ZammeR_Poz Opublikowano 23 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2007 Tydzien temu stluczka ... a dzis zgubilem ubezpieczenie... CO musze teraz zrobic? Czy wystawia mi w ubezpieczalni nowy druczek? czy musze cos placic? POZdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasz-aprilia Opublikowano 24 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2007 Idz do ubezpieczalni - wydadzą Ci odpis zawartej umowy ubezpieczenia OC. PS> nie wiem jak inni, ale ja OC mam zawsze włożone w dowód rejestracyjny. Więc jak miałbym już zgubić to komplet - razem z dowodem :crossy: . Cytuj Potrzebujesz bezpłatnej pomocy prawnej? - Forum Prawnicze zaprasza - ]http://forumprawnicze.info/wykroczenia-i-prawo-drogowe-f10/] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZammeR_Poz Opublikowano 24 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2007 Idz do ubezpieczalni - wydadzą Ci odpis zawartej umowy ubezpieczenia OC. PS> nie wiem jak inni, ale ja OC mam zawsze włożone w dowód rejestracyjny. Więc jak miałbym już zgubić to komplet - razem z dowodem :crossy: . Tez tak mam, wiem ze to glupio mowic ale zguilem , nie wiem jakim cudem , musialo mi wyleciec ... dzieki :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi