Luca Opublikowano 27 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2007 Luzik - interesuje mnie wszystko na drodze. Staram się być kulturalny, uprzejmy i szanuję wszystkich na drodze. Szczerze mówiąc to większą traumę przeżywam w samochodzie niż na motocyklu. Na pewno motocykliści więcej widzą i myślą niż przeciętny puszkarz gadający przez komorkę. Pozdr Szkoda miejsca na forum aby mówić o kolesiu, ktory ratuje życie motocyklistom siedząc w swoim samochodzie. Pewnie jest fajny i niech tak zostanie. Witka :crossy: No :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pawelmoto2 Opublikowano 27 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2007 Kiedyś byłem zdania ,że większość wypadków z udziałem motocyklistów jest w 90% winą samochodziarzy. Niestety obserwując to środowisko już dłuższy czas jestem zmuszony stwierdzić ,że spora część motocyklistów(tych na supersportach) to debile , którzy giną na własne życzenie. Nie umieją jeździć, przeceniają swoje możliwości, nie patrzą na znaki ani inne pojazdy,NIE PRZEWIDUJĄ , jadą jakby byli sami na torze, kupują motocykl bo taka jest moda. Można dać w palnik ,ale trzeba znać miejsce,czas i swoje umiejętności.. eee tam ja daje w palnik nie zaleznie od miejsca, oczywiscie jak jestem z kumplami zeby mial mnie kto do taksi wrzucic a i na drugi dzien nie jezdze jak mam kaca :) :crossy: :D :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rad3k Opublikowano 27 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2007 (edytowane) ja daje w palnik nie zaleznie od miejsca, oczywiscie jak jestem z kumplami zeby mial mnie kto do taksi wrzucic a i na drugi dzien nie jezdze jak mam kaca Nie o ten palnik miałem na myśli ;) Edytowane 27 Czerwca 2007 przez rad3k Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi