Yarp Opublikowano 20 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2007 Witam,ponieważ jak pisał Mosue w innym wątku - cbf'ki nie są popularne w Polsca a taką właśnie ściągnąłem z Niemiec - szukam wszelkich materiałów na temat tego motocykla (usermanual, serwisówka, opinie innych posiadaczy itd.). Mój egzemplarz to PC38 z 2006 r. (choć rok produkcji chyba 2005, nie jestem tego w stanie sprawdzić, ponieważ moto takie nie występuje na stronach Honda Polska... :buttrock: )z góry dzięki za infoYarp.PS: przeszukiwanie forum nie daje rezultatu :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mosue Opublikowano 20 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2007 Jakby co mam do CBF600 manuala lecz po francusku. Jakby co to jestem chetny wymienic sie za jakis ktorego nie posiadam w swoim zbiorze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi