Gość Halinator Opublikowano 3 Września 2003 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2003 Chciałbym kupić sportowy motorek ale jest jeden problem nie mam kasy (15000zł to absolutny max) ani pomyslu jaki to mogłby być. Będzie to moj pierwszy motorek po 50-tkach, ach te lata na jawie :D.Proszę o pomoc! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biały18 Opublikowano 3 Września 2003 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2003 nie masz kasy :?: :?: :D bierz srada 750 albo cebre 900 :!: :!: (oczywiście jeżeli pod czachą wszystko ok) :lol: pozdro :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noise of death Opublikowano 3 Września 2003 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2003 Ja bym radzil jakas "funkel nowke" gsx 600f Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biały18 Opublikowano 3 Września 2003 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2003 Ja bym radzil jakas "funkel nowke" gsx 600f nówke GSXf600 za ta kase :?: pozdro :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi