konradskce Opublikowano 17 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2007 Przekazuję informację na temat zlotu Bikers Meeting Nieborów 2007: Skierniewicka Grupa Motocyklowa zaprasza na ogólny zlot Bikers Meeting do Nieborowa.Termin: 17-19 sierpnia 2007Zlot dla wszystkich spragnionych najprawdziwszego motocyklowego klimatu. W programie zlotu wiele atrakcji, liczne konkursy z nagrodami, doskonała muzyka i niepowtarzalna atmosfera. Możliwość rezerwacji noclegu w domkach kempingowych.Wjazd 40 zł. Kontakt: 0605 279 019 Miejsce: Nieborów k/Skierniewic Impreza jak najbardziej godna polecenia - miła atmosfera, spokój, dobre konkursy i muzyka, no i oczywiście śliczne Panie .... w sumie dwa dni relaxu. Byłem juz trzy razy i nigdy sie nie zawiodłem - jestem pewny że tak samo będzie w tym roku. Zapraszam serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi