siwy554 Opublikowano 16 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2007 Witam !!!Mam prośbę, a mianowicie jak ktoś robił to lub wie jak wypróżnić orginalne wydech to będę za informacje bardzo wdzięczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motorbikeusa Opublikowano 16 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2007 Jak masz w idealnym stanie to się z tobą zamienię za V&H :icon_eek:Sprzedaję swojego i kupujący myśli o zmianie na oryginały (oczywiście on musi jeszcze podjąć decyzję).Tu fota moich wydechów:V&H Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwy554 Opublikowano 17 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2007 (edytowane) Jak masz w idealnym stanie to się z tobą zamienię za V&H :icon_razz:Sprzedaję swojego i kupujący myśli o zmianie na oryginały (oczywiście on musi jeszcze podjąć decyzję).Tu fota moich wydechów:V&H Witam !!!Moje orginalne wydechy są super. Mało co było na nich jeżdżone, bo niemiec od którego kupiłem moto założył inne , ale klank mają okropny. Wydechy orginalne pochodzą z 2001 roku na moje to przeleciały jeden sezon. Więc zamiana mile wskazana. Jakby co to zdjęcia mogę przysłać na e-maila. Tel. kontaktowy888483684.Pozdrawiam Edytowane 17 Czerwca 2007 przez siwy554 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prałat Opublikowano 17 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2007 Się panowie dogadajcie konkretnie, bo mocowania wydechów pewnie będą inne :icon_razz: żebyście sę samymi rurkami nie pozamieniali :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi