zulus Opublikowano 22 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2008 Ciekawostka - mój jest z 2006 roku, sprowadzony z USA, kupiłem już z głośnymi wydechami Vince&Hayns i nie widziałem żadnego kabelka. Aż się jeszcze raz przypatrzę jak tylko z roboty wyjdę :buttrock: A propos strzelania - czasem sobie puknie ale to tak fajnie brzmi, że aż szkoda by było gdyby przestała :buttrock: Jak zza wielkiej wody to pewnie nie masz co szukać bo nie ma;) Tam się nie dba o środowisko za pomocą sąd lambda :buttrock: Też lubię jak mi czasem puknie, po odjęciu gazu. Ale najlepszy jest ten basowy pomruk, jak moto schodzi z obrotów :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brek Opublikowano 22 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2008 kupiłem Volusie niedawno i tez mi od czasu do czasu strzeli delikatnie, już myślałem że coś nie tak ale widze że to chyba normalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zulus Opublikowano 22 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2008 kupiłem Volusie niedawno i tez mi od czasu do czasu strzeli delikatnie, już myślałem że coś nie tak ale widze że to chyba normalka Nie do końca. Jak masz oryginalne tłumiki to strzelanie może być oznaką złej mieszanki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brek Opublikowano 22 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2008 Nie mam oryginalnych, są założone Cobry, nie znam się za bardzo na tym, nie są zupełnie puste bo coś tam w środku jest jednak są bardzo głośne zastanawiałem sie nawet czy dałoby sie je jakoś lekko wyciszyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adaho800 Opublikowano 23 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2008 (edytowane) Moja była sprowadzona z USA i przez to nie mogłem nie zauważyć bo jej po trostu niema .Więc i chyba kłopotów nie będzie jak się będzie zakładało wydechy i dobrze jeden problem z głowy. Panowie jak by ktoś wiedział o wydechu głośniejszym od oryginału używanym za rozsądną kase to bym poprosił o namiary. DZIĘKI. :( Edytowane 23 Października 2008 przez adaho800 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas8103 Opublikowano 19 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2009 Moja była sprowadzona z USA i przez to nie mogłem nie zauważyć bo jej po trostu niema . Więc i chyba kłopotów nie będzie jak się będzie zakładało wydechy i dobrze jeden problem z głowy. Panowie jak by ktoś wiedział o wydechu głośniejszym od oryginału używanym za rozsądną kase to bym poprosił o namiary. DZIĘKI. :notworthy: Witam.Wydech do Volusi-Boulevard za rozsądne pieniądze to wydech z zakładu G.Hartmana.OK>600-700zł. Są to same tłumiki.Zakładasz na oryginalne kolan.Mam taki wydech.Jeszcze go nie montowałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adaho800 Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Lukas jak juz masz załozone te nowe tłumiki to podaj fotke jak wyglądają i jaki jest końcowy efekt ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi