KLAUDIUSZ Opublikowano 19 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2007 Klaudiusz a Ty to sledzisz temat i się celowo na ... hmmm.. mało rozgarniętego kreujesz? :) Czy Ci się nie chce poczytać ? :D Tam wszystko jest napisane na poprzednich stronach :crossy: Dwie grupy prawdopodobnie, w tym pewnie jedna szybsza. Przelotowa w wolnej grupie raczej spokojna 90, w kazdym razie blisko przepisowych. No śledze, śledze, nawet wczoraj starałem sie cały przeczytać, ale nic o dwóch grupach nie znalazłem, no o porannej i popołudniowej to tak ale o podziale ze względu na prędkości przelotowe, nie :clap: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drzewulec Opublikowano 19 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2007 (edytowane) Jo . Trasa została już ustalona:Trasa E 67 przez Budziska - miejsce spotkania 27 km przed granicą: Stacja ORLEN przy Rondzie w Suwałkach - nie sposób jej przegapić bo na tym rondzie skręca się na Budziska.Skoro spotykamy sie w Suwałkach to nie ma już sensu wracać do przejścia w OgrodnikachPodział grupy na szybszych i wolniejszych jak najbardziej. Kolumna 23 motocykli - no nie wiem czy by sie nie przyczepili. Edytowane 19 Lipca 2007 przez drzewulec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtasik Opublikowano 19 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2007 Witam, :clap: ...a więc ...jeśli jeszcze można, to proszę dopisać do listy Paula + Wojtasik ...a jeżeli nie dopiszecie, to i tak pojadę :D ...gdyż z uwagi na zajebiście dynamicznie zmieniającą się u mnie sytuację zawodową, może okazać się, iż godzinę przed podróżą będę musiał odwołać wyjazd ...z tego też powodu ...indywidualnie zarezerwowałem nam dwójkę w hotelu “Pan Tadeusz” ...coby ewentualna, nagła rezygnacja z noclegu była sprawą tylko i wyłącznie pomiędzy mną a tym hotelem......startujemy z Wawy w piątek ...nie wiem o której :) ...ale na pewno w godzinach popołudniowych ...czy wczesnopopołudniowych ...czy późnopopołudniowych okaże się zapewne w porze okołopołudniowej ;) ...hehe... :clap: DO ODCIĘCIA ...i DO PIEKŁA :clap: pozdr, w Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario33 Opublikowano 19 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2007 (edytowane) Wojtasik :clap: prosze zapiszczeć tryumfalnie tym barachłem gumowym co masz na kierze :clap: Lista aktualna:- Tomek Kulik – Yamaha XJ900 Diversion- DrSpławik – Honda Africa Twin- Anulka – Honda NTV 650- vigaCMHQ – Honda Shadow VT600- klaudiusz – Suzuki Bandit GSF 1250S- wieczny student - Honda Africa Twin- zoltecek – KTM LC4 400 EXC- drzewulec – Suzuki GS500- Pol_dek - Yamaha XTZ 750 Super Tenere- wulkan – Kawasaki GPZ 900R- Jankes + 1 – Suzuki SV650 ?- kendo +1 – Yamaha Drag Star XVS 650- plooscva - Kawasaki ZX6-R- mario33 + 1 - Yamaha XJ600 Diversion + Honda Shadow Spirit VT750DC- Jaskiniowiec – Honda NX 650 Dominator- ruso + 1 – Suzuki Bandit GSF650S + BMW R1200ST- Robert L. – Honda Transalp- ROBSON + 1 – Honda CBR1100XX- elbarto – BMW F650GS- Karolina - Suzuki DR-Z 400 SM- wojtasik + Paula - Suzuki V-Strom 1000- i prawdopodobnie rob_rocki – Aprilia Caponord 24 motocykle: 9 enduro (szeroko rozumiane), 7 ‘turystów’, 3 cruisery/choppery, 5 ‘ścigów’. Edytowane 19 Lipca 2007 przez mario33 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 19 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2007 Mario, nie czytasz uważnie :clap: Klaudiusz zgubił "+1" :clap: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario33 Opublikowano 19 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2007 Mario, nie czytasz uważnie :wink: Klaudiusz zgubił "+1" :D mea culpa :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbicniev Opublikowano 19 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2007 A czy ktoś rozważa przedłużenie tego wyjazdy do kolejnego weekendu (4-5 sierpnia)? Możnaby pojechać w kierunku Tallina, pozwiedzać co się da po drodze.. Ja jestem chętny - może ktoś jeszcze? Dla mnie to alternatywny pomysł do wyjazdu na Ukrainę, o którym napisałem w innym wątku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barył Opublikowano 19 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2007 (edytowane) SZEROKIEJ DROGI I JAKBY CO TO POKAŻCIE ŻE NASI KIBOLE TO GRZECZNE DZIECIAKI PRZY POLSKICH BIKERACH :flesje:)SŁYSZAŁEM ŻE PARU Z WAS TO POTRAFI :D Edytowane 19 Lipca 2007 przez Barył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtasik Opublikowano 19 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2007 Wojtasik :banghead: ...czyżby ucieszyła Cię taka nowina :flesje: :D :wink: prosze zapiszczeć tryumfalnie tym barachłem gumowym co masz na kierze :banghead:...o nie! ...jak się Pan Krokodylek dowie, że nazwałeś go 'barachłem gumowym' ...zapewne poczuję się urażony i zeźlony ...a tym samym zeźlony będę i ja ...i będę musiał Cię ukarać :D ...a ja już wiem czego Ty nie lubisz ;) pozdr, w Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario33 Opublikowano 19 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2007 (edytowane) ...czyżby ucieszyła Cię taka nowina :flesje: :D :wink: Oczywiscie :banghead: jakże mogło być inaczej :banghead: ...o nie! ...jak się Pan Krokodylek dowie, że nazwałeś go 'barachłem gumowym' ...zapewne poczuję się urażony i zeźlony ...a tym samym zeźlony będę i ja ...i będę musiał Cię ukarać :D ...a ja już wiem czego Ty nie lubisz ;) Poradze sobie :D Pan Krokodylek jest super - to było pieszczotliwe ;) Edytowane 19 Lipca 2007 przez mario33 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drzewulec Opublikowano 19 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2007 A czy ktoś rozważa przedłużenie tego wyjazdy do kolejnego weekendu (4-5 sierpnia)? Możnaby pojechać w kierunku Tallina, pozwiedzać co się da po drodze.. Ja jestem chętny - może ktoś jeszcze? Dla mnie to alternatywny pomysł do wyjazdu na Ukrainę, o którym napisałem w innym wątku. Wątpliwa sprawa, bardziej byłbym skłonny pojechać di Rygi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zoner Opublikowano 19 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2007 To ja poproszę o dopisanie do listy mojej skromnej osoby + jeszcze jedna twarz na moto spoza forum (za którą ręczę głową :evil: ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario33 Opublikowano 19 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2007 (edytowane) Co do Tallina. ja forsuję inny pomysł - na przyszly rok np. Litwa - Łotwa - Estonia - St. Petersburg 2008 Np. Wawa-Wilno-St.Petersburg-Tallin-Ryga-Kaliningrad-Wawa. 3 tys.km. Z odpoczynkiem 2-3 dni w jakims nadmorskim kurorcie na Litwie np. Edytowane 19 Lipca 2007 przez mario33 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drzewulec Opublikowano 19 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2007 lista chętnych sie powieksza... :icon_twisted: aktualna lista hulających ;) :bigrazz: :) - Tomek Kulik – Yamaha XJ900 Diversion- DrSpławik – Honda Africa Twin- Anulka – Honda NTV 650- vigaCMHQ – Honda Shadow VT600- klaudiusz – Suzuki Bandit GSF 1250S- wieczny student - Honda Africa Twin- zoltecek – KTM LC4 400 EXC- drzewulec – Suzuki GS500- Pol_dek - Yamaha XTZ 750 Super Tenere- wulkan – Kawasaki GPZ 900R- Jankes + 1 – Suzuki SV650 ?- kendo +1 – Yamaha Drag Star XVS 650- plooscva - Kawasaki ZX6-R- mario33 + 1 - Yamaha XJ600 Diversion + Honda Shadow Spirit VT750DC- Jaskiniowiec – Honda NX 650 Dominator- ruso + 1 – Suzuki Bandit GSF650S + BMW R1200ST- Robert L. – Honda Transalp- ROBSON + 1 – Honda CBR1100XX- elbarto – BMW F650GS- Karolina - Suzuki DR-Z 400 SM- wojtasik + Paula - Suzuki V-Strom 1000- i prawdopodobnie rob_rocki – Aprilia Caponord- zoner + 1 - suzuki gs 50025 motocykle: 9 enduro (szeroko rozumiane), 8 ‘turystów’, 3 cruisery/choppery, 5 ‘ścigów’. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vigaCMHQ Opublikowano 19 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2007 I wysyłac SMS-y potwierdzające !!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi