Ciemka Opublikowano 26 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2007 a można by te zdjęcia jakoś tak dalej posłać?:icon_rolleyes: bo ja bym chętnie pooglądała:) Cytuj http://www.sklep.cmamoto.pl/http://www.modeka-polska.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rumblers Opublikowano 3 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2007 No Jasne ze mozna ... ;] w sumie najlepiej to ja @ lub cd i wysylka... ;] Jak chcesz odezwij sie na gg ... numer jest podany wiec jakos sie dogadamy :) :buttrock: :buttrock: :icon_mrgreen: :icon_arrow: Plyty beda do kupienia ale to pewnie nie wczesniej niz w listopadzie.... jak tylko filmik bedzie zrobiony to dam cynk na forum.Koszulki nie beda raczej dorabiane....Pozdroo! Malwina juz wiadomo cos z tym filmem ??:) :D :icon_question: :icon_twisted: a Ten film to wogole od piatku jest nagrany ?? :P Pozdrawiam dajcie znac tutaj jak juz cos bedzie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reich Opublikowano 13 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2007 (edytowane) a tutaj jest kilka fotek mojego autorstwa (55MB) ;) znany jest termin zlotu w 2008 roku? Ja także z niecierpliwością czekam filmu ;) Edytowane 13 Grudnia 2007 przez Reich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rumblers Opublikowano 3 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2008 a tutaj jest kilka fotek mojego autorstwa (55MB) :wink: znany jest termin zlotu w 2008 roku? Ja także z niecierpliwością czekam filmu :icon_mrgreen: Termin na 2008 chyba jeszcze nie jest znany ... a co do filmu to nie wiem czy juz jest ... jak ostatnio rozmawialem z Krzyskiem z Husarii to mowil ze jeszcze nie ma ... ale juz nie dlugo :wink: Pozdrawiam i do zobaczenia na zlocie w tym roku :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Honda Shadow666 Opublikowano 16 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2008 Ja wjechałem jako 11 :) a filmik mógłby już być wreszcie bo też nie mogę się doczekać :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rumblers Opublikowano 22 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2008 z Tego co slyszalem to juz ostatnie przygotowania i film bedzie ... tak ze chyba juz nie bawem ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rumblers Opublikowano 24 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2008 (edytowane) Jak ktos cos bedzie wiedzial niech da znac :icon_razz: najlepiej na gg :eek: pozdro :wink: :icon_rolleyes: Edytowane 24 Stycznia 2008 przez Rumblers Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Honda Shadow666 Opublikowano 25 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2008 popieram kolegę Rumblersa. To jak można to też niech mi ktoś napisze również na gg :crossy: :smile: :crossy: :icon_mrgreen: Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reich Opublikowano 4 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2008 jest już wiadomy termin tegorocznego zlotu, dla wszystkich zainteresowanych:http://www.husaria.wielun.pl/zlot.php Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi