fuma Opublikowano 11 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2007 (edytowane) Szukam wszystkiego a zwłaszcza instrukcji użytkowania (obsługa, użytkowanie)Np.opis kontrolek , działanie rezerwy (elektryczna pompa ) rocznik 1990 [email protected] Edytowane 11 Czerwca 2007 przez fuma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aqualatus Opublikowano 11 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2007 Poruszyłem tę samą tematykę w wątku: Przyklejony: Posiadam 10GB servisoowek i chętnie się podziele . Mam nadzieję, że pojawi się tam serwisówka. Ja mam User's Manual - nie wiem czy Cię to interesuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuma Opublikowano 11 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2007 Poruszyłem tę samą tematykę w wątku: Przyklejony: Posiadam 10GB servisoowek i chętnie się podziele . Mam nadzieję, że pojawi się tam serwisówka. Ja mam User's Manual - nie wiem czy Cię to interesuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi